Product Owner | Leeuwarden

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Leeuwarden
Aanvraagnummer:
A2021-1302
Startdatum:
03-05-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
08-04-2021 09:30
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Product Owner op basis van 36 uur per week. 

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling (al dan niet projectmatig), beheer en het leveren van een stabiel en betrouwbaar product voor onze klanten. Het maximaliseren van klantwaarde door middel van een Agile aanpak is hierbij telkens het uitgangspunt. Als Product Owner vervul je een kritieke rol tussen de gebruikers van een product, de (Bus)DevOps-teams die er aan werken en de relevante stakeholders.

Achtergrond opdracht:
Het toekennen van de leidende identiteit binnen de strafrechtketen, stimuleren van het consequente gebruik daarvan door de hele strafrechtketen heen en verstrekken van informatie binnen en buiten de strafrechtketen over verdachten en veroordeelden, dat is het doel van afdeling Persoonsinformatie. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren Product Owner. Wij zijn op zoek naar een Product Owner die sturing geeft aan ontwikkeling, beheer en leveren van het SKDB-systeem. Je doet dit door balans te bewaken tussen continue verbetering, functionaliteit, stabiliteit, beschikbaarheid, beveiliging en kosten. Je vervult een cruciale schakelfunctie tussen IT en Business, werkt nauw samen met leidinggevenden en expertiseteams die mede met het busdevopsteam SKDB het product Identiteitsvaststelling leveren. Je onderhoudt contacten met stakeholders, (externe) opdrachtgevers, projectleiders en klanten over inhoud en voortgang van de realisatie van de product backlog.

Organisatie:
De Justitiële Informatiedienst zorgt dat cruciale informatie beschikbaar is op het juiste moment voor de juiste persoon. In de strijd voor een rechtvaardige en veilige samenleving helpt de Justitiële Informatiedienst met betrouwbare informatie en slimme oplossingen. Wij bouwen aan een krachtige verbinding tussen mens, informatie en technologie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • PSPO-II;
  • PSPO – advanced;
  • Ruime ervaring (3+ jaren) als ProductOwner in complexe (ICT) omgevingen. Omvang Busdevops teams totaal ca. 20 fte. Meerdere stakeholders;
  • HBO/Academisch (3 jaar);
  • ICT domeinkennis (kandidaat heeft meerjarige kennis van methoden, technieken, tooling binnen informatie computer technologie, is op de hoogte van recente ontwikkelingen en weet dit toe te passen in voorgestelde opdracht) (3 jaar).

Wensen:

  • Competenties: – Organisatiesensitiviteit; – Analyseren; – Overtuigingskracht; – Resultaatgericht; – Netwerken; – Omgevingsbewustzijn; – Plannen en organisteren; – Creativiteit;
  • Om deze functie te kunnen vervullen, beschik je over de volgende kwalificaties: – WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting zoals ICT of informatiemanagement; – Ervaring in het faciliteren en coachen van een (Bus)DevOps team; – Kennis en ervaring met Agile/Scrum; – Uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden; – Ruime werkervaring als Product Owner; – Kennis van de belangen van de ketenpartners en de impacht hiervan op het product en / of dienst; – kennis van de huidige en mogelijke functionaliteit van het product; – Globale kennis van de overige Justid producten en -diensten en relevante ontwikkelingen;
  • Het uitvoeren van stakeholdermanagement op operationeel/tactisch niveau, onder andere met teamleiders, de expertiseteams van het product Identiteitsvaststelling en projectmanagers; – Dit zien we inclusief Life Cycle Management, security en innovatie; – Het opstellen en realiseren van een roadmap met betrekking tot de toekomstbestendige doorontwikkeling van het product en/of de dienst; – Financiële sturing van (het deel van) het product en/of de dienst dat aan jou is toegekend; – Vaststellen en realiseren van de productbacklog en de sprintbacklog, binnen de gestelde kaders; – Realiseren van het overeengekomen dienstverleningsniveau (SLA, DNO); – Zorgdragen voor (jurdische) compliance op wet- en regelgeving; – Realisteren van de doorontwikkeling van het product en/of de dienst in verbinding met de missie, visie en strategie van Justid; – Ondersteunen of vergetenwoordigen van de afdelingsmanager in de tactisch/strategische overleggen;.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 april, woensdag 14 april. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-04-07 11:25:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden