Product Owner | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Product Owner is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-1543
Startdatum:
11-12-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-11-2023 10:59
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Product Owner

De productowner vertegenwoordigt samen met productmanagement de business in het scrumteam. De productowner heeft tot taak de visie van de business te vertalen naar teamniveau. Activiteiten zijn: – Helder omschrijven van Team Backlog items; – Ordenen (prioriteren) van Team Backlog items, om doelen en missie op de beste manier te behalen; – Optimaliseren van de waarde van het werk dat het Scrumteam uitvoert; – Ervoor zorgen dat de Team Backlog zichtbaar, transparant en duidelijk is voor iedereen, en dat het laat zien waar het Scrum Team aan gaat werken; en – Ervoor zorgen dat het scrumteam de Team Backlog items begrijpt tot het niveau dat nodig is.

Achtergrond:

Binnen de Keten OB heeft de ART OB binnen een korte termijn een aantal belangrijke opdrachten waar te maken. Naast de opdracht “eCommerce OB”, welke live gaat 1/Juni/2024, wordt er gestart met de opdracht “EU KOR”, welke in fases live wordt gebracht, te wetende het laatste onderdeel op 1/April/2025. De EU-KOR is er voor kleine ondernemers, welke zaken doen in het buitenland, maar waarbij de jaaromzet lager is dan 100k euro en een ondernemer in een bepaalde lidstaat niet de omzetdrempel haalt. De Nederlandse belastingdienst beoordeeld het verzoek vanuit EU-perspectief en levert informatie aan andere lidstaten om bij hen een eventuele deelname te toetsen. Het team bestaat uit 3 ontwikkelaars, 2 testers (welke 1 daarvan ook de rol van Scrummaster vervult) en een business analist. Het team gaat een nieuwe applicatie ontwikkelen met de verantwoordelijkheid voor procesorchiestratie binnen het OB Heffen domein, specifiek voor de EU-KOR. Een gedeelte van het team begint vanaf begin december en is compleet vanaf 1/Jan/2024. Het PI-event is op 18 en 19 December; hier is het voltallig team aanwezig. We zijn op zoek naar een (senior) product owner voor het BAW-team, welke opereert binnen een SAFE-ART als zelfstandig scrumteam.

Organisatie:

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Product Owner

Harde eisen:

 • HBO diploma, liefst informatica, technische bedrijfskunde of logistiek
 • PSPO1
 • Ervaring met SAFE, of Scrum is een pre, beheersing van de Engelse taal zowel in woord als in geschrift.
 • Kennis van Jira, Confluence en affiniteit met kantoor en beheerprocessen.
 • Aantoonbare werkervaring met Srumteams en het vervullen van de rol als productowner
 • HBO werk en denkniveau
 • Ervaring als Productowner (3 jaar ervaring)

Wensen:

 • PSPO II is pre
 • Ervaring met complex organisaties en/of overheidsorganen

Competenties:

 • klantgerichtheid
 • analyseren
 • plannen en organiseren
 • Samenwerken
 • Zelfontwikkeling

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-20 09:41:44

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden