Procesontwerper | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Procesontwerper is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-1529
Startdatum:
01-12-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-11-2023 23:59
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Procesontwerper

Voor IBS Auto zijn we op zoek naar een functioneel ontwerper/procesontwerper IA/BA voor het project Nieuwbouw MRB (MotorRijtuigenBelasting). Je komt te werken in een agile team van 4 gelijkgestemden. Binnen het team krijg jij een aandachtsgebied waarbij je verantwoordelijk bent voor het omzetten van business requirements naar stories. Samen ben je verantwoordelijk dat de bouwteams productief en zonder wachtmomenten hun werk kunnen doen. Overdracht en opleiden van business medewerkers.

Achtergrond:

De procesontwerper zal dedicated werken aan ketenbrede AHM-procesmodellen. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen het project AHM is het niet uitgesloten dat hij/zij na afrondig van deze taak ingezet zal worden voor het opstellen van feature-beschrijvingen. Hij / zij gaat op basis van de domeinarchitectuur Auto (en/of de procesarchitectuur) de daarbinnen onderkende werkprocessen uitwerken en detailleren conform de reguliere BPMN conventies. Vanuit Modernisering IV-landschap zou de domeinarchitectuur en/of procesarchitectuur gereed zijn in november 2018. Indien dat niet het geval is, of als deze modellen ontoereikend zijn om als basis te dienen voor de gevraagde procesmodellen, dan zal de procesontwerper ‘bottom up’ gaan ontwerpen. Deze procesmodellen moeten aansluiten op aanpalende procesmodellen van raakvlakken /bouwblokken/ koppelvlakken (zoals BPM (STP, AVBB + UEP) IOA, O&M, MIH e.d.). Hij/zij zal benodigde informatie ophalen bij procesontwerpers en overige stakeholders (product owner, product manager, test, system team, …). De ketenbrede procesmodellen moeten gelaagd opgezet worden (doorklikbare decompositie) waarop de features geplot kunnen worden. Ook de niet-geautomatiseerde processen moeten gemodelleerd worden.

Organisatie:

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Procesontwerper

Harde eisen:

 • HBO+
 • Ervaring busines analist: 5 jaar
 • Ervaring informatie analist: 5 jaar

Wensen:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal twee jaar aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Bizzdesigner is een pré
 • Safeagile werken
 • Gegevens analyse op nivo van Conceptueel gegevens model is een pré
 • Kunnen opereren tussen ontwerp en architectuur (helpen opstellen)
 • Kennis van BPMN
 • Kennis van SOA

Competenties:

 • Flexibel
 • Energiek
 • Teamspeler

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-13 11:54:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden