Portfoliomanager Iv | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Portfoliomanager Iv is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1159
Startdatum:
04-09-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-08-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Portfoliomanager Iv

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Portfoliomanager Iv op basis van 36 uur.

In deze gloednieuwe rol ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van het portfoliomanagementproces binnen DICTU. Je zorgt ervoor dat initiatieven conform de vastgestelde procedures en sjablonen worden behandeld door de Directie Operatie Portfolioboard en dat ze worden getoetst aan ons beleid en richtlijnen. Je wordt een belangrijke schakel binnen de Divisie Klantrelatie, waar je nauw samenwerkt met inspirerende professionals, waaronder de divisiemanager Klantrelatie, de programmamanager besturing van vraag en levering, een business analist, de strategisch adviseur en relatiemanagers. Bovendien zal je in contact staan met interne stakeholders en onze gewaardeerde klanten.

Achtergrond:
Voor de divisie Klantrelatie zijn wij op zoek naar een strategisch portfoliomanager die samen met een gedreven implementatieteam de optimale afstemming tussen vraag en aanbod mogelijk maakt. Als expert in capaciteits- en resourcemanagement, zul je het verschil maken door effectief om te gaan met schaarse resources – een cruciale uitdaging. De Divisie Klantrelatie (DKR) is eind 2020 opgericht. Diverse decentrale rollen zijn samengevoegd in deze divisie met o.a. als doel, meer uniformiteit qua uitvoering en het meer invulling geven aan klantfocus als een van de doelstellingen van DICTU. DKR is het eerste aanspreekpunt voor de klanten van DICTU. We begrijpen de opgave die onze klanten hebben bij hun maatschappelijke opgave en de bijdrage die DICTU daaraan levert. Alle medewerkers binnen de DKR werken aan het verbinden van de keten van de interne DICTU-organisatie met onze klanten. Samen met de leveringsverantwoordelijke Divisies is DKR verantwoordelijk voor de kwaliteit in de gehele keten van dienstverlening en organiseert de juiste randvoorwaarden om tot verbeteringen te komen. Alle informatiestromen van en naar klanten komen in de DKR bij elkaar waardoor het regie voeren op de gehele keten, van vraag en aanbod, van idee naar dienst en de tevredenheid van klanten tot onze taak behoort.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Portfoliomanager Iv

Harde eisen:

  • Opleiding(en) in de richting van project-, programma- en/of portfoliomanagement;
  • HBO Niveau;
  • Bekendheid met werken in een complexe bestuurlijke omgeving;
  • Kennis van capaciteits- / resourcemanagement;
  • Affiniteit met IT en Agile werken;
  • Sterk in het bouwen en onderhouden van een breed netwerk;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: • Bestuurssensitiviteit; • Plannen en organiseren; • Resultaatgerichtheid; • Omgevingsbewustzijn; • Netwerken; • Aansturen organisatie; • Motiveren; • Creativiteit; • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-14 11:25:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden