Platform Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Platform Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1567
Startdatum:
01-02-2024
Verwachte einddatum:
30-01-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
04-12-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Platform Engineer

De kandidaat heeft ruime kennis en ervaring met het ontwerpen en implementeren van kritieke infrastructuur. Monitoring, veiligheid en betrouwbaarheid zijn daarin essentieel. Hiervoor maak je graag gebruik van de nieuwste tools en mogelijkheden binnen het DevOps/cloudverantwoordelijkheden native landschap. Het DevOps landschap kent geen geheimen voor je en daardoor heb je ruime ervaring met het verregaand automatiseren van werkzaamheden en het op peil houden van security. Je zal hiervoor gaan werken met tools zoals Kubernetes, Ansible en Terraform. Daarnaast werk je samen met verschillende applicatieteams voor automatisering en integraties binnen de CI/CD omgeving bestaande uit onder andere GitLab CI en ArgoCD. Tegelijkertijd ben je in staat je collega’s enthousiast te maken voor deze nieuwe innovaties, bijvoorbeeld tijdens demo’s en techtalks voor de rest van de organisatie. Dit allemaal om bij te dragen aan de missie van het NCSC; zodat collega’s adequaat kunnen reageren op digitale dreigingen. Kortom een servicegerichte techneut met een passie voor DevOps technologie.

Achtergrond:

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is de centrale kennisautoriteit, responsorganisatie en het samenwerkingsplatform voor cybersecurity in Nederland. Het NCSC werkt samen met organisaties binnen de Rijksoverheid en vitale sectoren aan een versterking van de digitale weerbaarheid van Nederland. Zie www.ncsc.nl voor meer informatie. Onze infrastructuur vormt het fundament waarop verschillende DevOps-teams hun diensten en applicaties bouwen, dus we leveren ook kennis en tools op het gebied van infrastructuurontwikkeling en beheer. Veelal wordt hier gebruik gemaakt van een Agile-werkwijze. Tot slot biedt het cluster ook een skilled servicedesk, ten behoeve van de beveiligde kantooromgeving en endpoints van onze interne medewerkers.

Organisatie:

Het cluster Infrastructuur en Technisch Beheer (ITB) is verantwoordelijk voor de infrastructuur, netwerken en kantoorautomatisering van het NCSC. De ITB-collega’s zorgen vanuit hun verschillende rollen voor de 24/7 continuïteit en betrouwbaarheid van onze omgevingen en de doorontwikkeling ervan.

Eisen en wensen voor de functie Platform Engineer

Harde eisen:

• De kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau.
• De kandidaat heeft werkervaring van minimaal 2 jaar met Linux besturingssystemen.
• De kandidaat heeft werkervaring van minimaal 2 jaar met applicatie- en containerplatforms.
• De kandidaat dient een motivering aan te leveren, waarin gedetailleerd de inhoudelijke kennis en werkervaring is beschreven. Uit de motivering moet expliciet blijken over welke expertise betrokken beschikt en waarom dat relevant is voor de uitvoering van de opdracht. (maximaal 1 A4 en in ik-vorm).
• De kandidaat is na ontvangst VGB zo spoedig mogelijk beschikbaar. Wanneer de VGB-A niet zou worden vrijgegeven, zal de inhuur worden ingetrokken.

Wensen:

• De kandidaat heeft meer dan 6 jaar werkervaring met Linux besturingssystemen.
• De kandidaat heeft meer dan 6 jaar werkervaring met applicatie- en containerplatforms.
• De kandidaat heeft 5 certificeringen of meer op het gebied van CNCF, VMWare, RedHat of soortgelijke relevante certificeringen.
• De kandidaat heeft werkervaring met de tools Terraform, Ansible, GitLab CI, ArgoCD en HashiCorp Vault.
• De kandidaat heeft werkervaring met logging, monitoring en alerting tools.
• De kandidaat heeft meer dan 6 jaar werkervaring binnen zelfsturende Agile teams, bij voorkeur Scrum en SAFe.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-27 09:08:17

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden