Ops engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0421
Startdatum:
02-05-2022
Verwachte einddatum:
30-10-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28-04-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een OPS Engineer op basis van 36 uur per week. 

Binnen het internationale DevOps team WPD Automation team (onderdeel van DICTU) zijn wij op zoek naar een Medior Ops engineer met ervaring op het gebied van Powershell, Microsoft server 2016 en hoger, Linux RH, Container gebaseerde Enterprise omgevingen en ook kennis van Python is een pre. Iemand die geordend en volgens standaarden kan werken en die het team helpen op het gebied van Operationele werkzaamheden.

Het is belangrijk dat je veel wilt leren over onze automatiseringsoplossingen, de organisatie waar wij voor werken (zowel binnen DICTU als daar buiten) en de gebruikte software en methodieken (TOPdesk, JIRA, Agile Scrum). Jouw dagelijkse werk zal bestaan uit het proactief onderhouden en door ontwikkelen van de omgeving.

Kijk je ernaar uit jezelf verder te ontwikkellen binnen een dynamische organisatie? Dan is DICTU op zoek naar jou!

Achtergrond opdracht:
DICTU heeft een op Microsoft gebaseerde omgeving, waarmee een werkplek wordt geleverd aan haar 16.000+ eindgebruikers. Deze Cloud Werkplek wordt aangeboden met diverse diensten, zoals account lifecycle management, email, collaboratieve functies (bijv. netwerkshares, groepsmailboxen en Teams) en toegang tot een breed scala aan software. Al deze diensten worden via geautomatiseerde weg aan de eindgebruikers beschikbaar gesteld.

Automatisering die ontwikkeld en onderhouden wordt door het DevOps team WPD Automation. Zo biedt het team een moderne orkestratie oplossing, een archiveringsoplossing en een Selfservice Portaal voor de (DICTU) eindgebruikers. Nieuwe oplossingen worden op een Agile Scrum werkwijze ontwikkeld en ter beschikking gesteld aan de business. Hierdoor sta je heel dicht bij de klant en zorg je samen met het team voor succesvolle levering van automatisering en implementaties van nieuwe functionaliteiten. Voor de oplossingen wordt gebruik gemaakt van verschillende programmeertalen (zoals PowerShell en Python) en gebruiken wij oplossingen van BMC software (AR Systems, TSOP, Digital Workplace Catalog).

Om een bijdrage te kunnen leveren is het belangrijk dat je snel je weg weet te vinden in deze complexe omgeving. Binnen het team zoeken wij een ervaren, communicatieve beheerder, die in staat is onze diensten te bewaken, te herstellen bij incidenten en samen met ons kan werken aan oplossingen en/of verbeteringen op het gebied van orkestratie en archivering.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • PowerShell;
  • MS Windows Server 2016 of hoger (minimaal 1 jaar ervaring, certificaat is niet vereist;
  • Linux RH;
  • Container gebaseerde Enterprise omgevingen;
  • MBO 4 /HBO werk en denk niveau (ICT) ( 2 jaar);
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Je beschikt daarvoor over de volgende kwaliteiten: – Teamspeler; – Ervaring met Enterprise omgeving op basis van Microsoft server 2016 of hoger; – Ervaring met Agile werken; – Communicatief sterk; – Vloeiend in Nederlands en Engels; – Groot probleemoplossend vermogen; – Goed analytisch vermogen;
  • Je maakt gebruik van de volgende producten: – TOPdek – Jira;
  • BMC ITSM Platform; – Powershell; – Python; – Ervaring met Azure; – SQL.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-04-01 08:55:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden