Operations Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1225
Startdatum:
02-01-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
30-11-2022 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Operations Engineer

Wij zijn names het Ministerie van Justitie & Veiligheid op zoek naar een Operations Engineer op basis van 36 uur.

Justid zoekt een proactieve Senior Operations Engineer die graag een bijdrage levert aan een efficiënte, veilige en betrouwbare informatie uitwisseling binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Als Senior operations engineer ben je lid van één van de DevOps teams die zijn samengesteld uit security engineers, development engineers, test engineers en operations engineers. Je bedenkt, implementeert en beheert complexe infrastructuren. Daarnaast begeleid je minder ervaren teamleden en stimuleer je het optimaliseren van de kwaliteit van de op te leveren producten. Je geeft richtlijnen om de applicatie te kunnen exploiteren en realiseert en borgt dat deze richtlijnen ingevoerd worden vanaf initiatie tot en met productie. Je transporteert de applicatie naar de omgevingen en monitort dat de applicatie beschikbaar is en correct functioneert. Dit houdt in het bouwen, testen en uitvoeren van deployment, batch en monitor scripts voor de verschillende omgevingen. En het (technisch) beschrijven van deze omgevingen.

We hanteren de Agile/Scrum methodiek in combinatie met Continuous Delivery Engineering Practices voor het ontwerpen, bouwen en testen van applicaties en het proces van in productie nemen van applicaties.

Achtergrond:
In Nederland wordt voor -en achter- de schermen gewerkt aan de veiligheid van burgers en ons land. (Bijzondere) Opsporings-, Inlichtingenen Veiligheidsdiensten zijn actief om criminele of terroristische activiteiten te voorkomen en personen op te sporen die verdacht worden van een misdrijf.

Het Informatiepunt Bijzondere Opsporingsonderzoeken (IBO) maakt onderdeel uit van de afdeling Opsporing van de Justitiële Informatiedienst. Samen leveren we een waardevolle bijdrage aan een efficiënte, veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. De afdeling IBO bestaat uit 35 collega’s.

Organisatie:
De Justitiële Informatiedienst zorgt dat cruciale informatie beschikbaar is op het juiste moment voor de juiste persoon. In de strijd voor een rechtvaardige en veilige samenleving helpt de Justitiële Informatiedienst met betrouwbare informatie en slimme oplossingen. Wij bouwen aan een krachtige verbinding tussen mens, informatie en technologie.

Eisen en wensen voor de functie Operations Engineer

Harde eisen:

 • De kandidaat beschikt over minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring als systeembeheerder;
 • De kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met Microsoft Active Directory, Windows Server 2022 (en voorgangers), Powershel scripting en System Center Virtual Machine Manager;
 • (SCVMM). De kandidaat beschikt over mininaal 2 jaar aantoonbare ervaring met MS Sql server;
 • De kandidaat beschikt over mininaal 2 jaar aantoonbare ervaring met MS Active directory en ADFS
 • De kandidaat heeft 2 jaar aantoonbare ervaring met netwerkarchitectuur;
 • De kandidaat beschikt over ervaring in tweede lijns technische ondersteuing van servicedesk en gebruikers(organisaties);
 • De kandidaat beschikt over minimaal twee jaar ervaring met inrichten Continuous deployment met Team Foundation Server (Azure DevOps);
 • De kandidaat beschikt over HBO werk en denk niveau;
 • De kandidaat beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • De kandidaat beschikt over een Rijbewijs-B ivm werkzaamheden opm locatie bij datacenter en afnemers.

Wensen:

 • Competenties: -Analyseren; -Klantgerichtheid; -Resultaatgerichtheid; -Samenwerken; -Omgevingsbewustzijn; -Plannen en organiseren; -Voortgangscontrole; -Zelfontwikkeling;
 • Ervaring met ELK-stack is een pré;
 • Ervaring met Juniper netwerk is een pré;
 • Ervaring met Veeam backup software is een pré;
 • Onze ideale collega voelt zich daarnaast thuis in een DevOpsteam, stelt zich proactief op in de samenwerking met andere collega’s binnen de afdeling en is communicatief vaardig;
 • De functie is een vertrouwensfunctie. Aan het uitvoeren van deze functie ligt een veiligheidsonderzoek door de AIVD ten grondslag, in dit geval een B-onderzoek.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuiswerkmogelijkheid is mogelijk in oveleg. In de inwerkperiode is dit beperkt. Eventueel kunnen thuiswerkdagen kunnen na de inwerkperiode in overleg worden afgestemd.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-22 09:33:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden