Operationeel Functioneel Beheerder – JIO T23-010 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Operationeel Functioneel Beheerder – JIO T23-010 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-983
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
06-06-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Operationeel Functioneel Beheerder – JIO T23-010

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor meerdere diensten en applicaties. Naast het uitvoeren van beheerwerkzaamheden en het ondersteunen van eindgebruikers, participeer je in projecten ten behoeve van interne diensten, producten of applicaties op operationeel niveau. Momenteel beheren we applicaties als TOPdesk, SharePoint, SmartAIM en een aantal kleinere applicaties. Dit jaar zal dit mogelijk nog verder uitgebreid gaan worden. Als functioneel beheerder zal je je vooral bezig houden met TOPdesk, Sigmax/Ortec.

Taken:
– Opvolgen en oplossen van incidenten en problemen vanuit 2e lijns support;
– Verzorgen van eindgebruikersondersteuning en het verhelpen van functionele problemen en vraagstukken voor betreffende applicaties met als doel de applicatie optimaal te laten gebruiken en eindgebruikerstevredenheid te verhogen;
– Onderhouden van contacten met de leveranciers in geval van operationele problemen en functionele vragen;
– Maken en onderhouden van werkinstructie documentatie met als doel een effectief gebruik van de applicatie door eindgebruikers en de informatie mbt de applicatieomgeving vast te leggen ten behoeve van kennisoverdracht;
– Meewerken aan functionele acceptatietesten van nieuw gerealiseerde oplossingen, ingevoerde wijzigingen en eventuele dataconversies, met als doel functionele aanpassingen in de applicatieomgeving gevalideerd te krijgen vanuit eindgebruikersperspectief en de kwaliteit van de applicatieomgeving te borgen;
– Als teamlid bijdragen aan het verder professionaliseren van het team, de processen (continu verbeteren) en de wijze van werken met als doel functioneel beheer op een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

Achtergrond

Voor de afdeling Interne Ondersteuning zijn we op zoek naar een Functioneel Beheerder interne applicaties. Deze afdeling maakt onderdeel uit van de Directie Strategie en Bedrijfsvoering die op 1 mei 2022 formeel van start is gegaan. De directie is verantwoordelijk voor de strategische koers, de beleidsontwikkeling en kaderstelling en de interne bedrijfsvoering van de Justitiële ICT Organisatie.

Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Operationeel Functioneel Beheerder – JIO T23-010

Harde-eisen

  • HBO
  • Bewezen ervaring als functioneel beheerder, bij voorkeur bij overheid (3 jaar)

Wensen

  • Ervaring met Service Management Tools, TOPdesk is een pre
  • Kennis van XML, API’s (JSON) is een pre
  • Kennis van BISL en ITIL
  • Je stemt tijdig af met collega’s over de voortgang en onderlinge samenhang van de op te leveren resultaten
  • Kennis vd Nederlandse taal

Competenties

• klantgericht, analytisch, resultaatgericht, samenwerken en communicatief vaardig

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-06-03 09:29:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden