Operationeel Coördinator | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Operationeel Coördinator is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-671
Startdatum:
15-05-2023
Verwachte einddatum:
14-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
09-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Operationeel Coördinator

Wij zijn namens het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Operationeel Coördinator op basis van 36 uur.

Als operationeel coördinator zorg jij dat de afstemming, implementatie en communicatie van de projectproducten (nieuwe of aangepaste functionaliteiten binnen de Cloud Werkplek) soepel verloopt. De operationeel coördinator moet in samenspraak met het stuurgroeplid de prioriteiten bewaken, de impact voor de organisatie bepalen en zorgdragen dat helder is welke inspanning de gebruikersorganisatie moet leveren voor de implementatie. De operationeel coördinator stemt intern af met de stakeholders en zal nauw samenwerken met de portfolio leiding en de stuurgroeplid. De coördinator is aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken, voor de organisatie en evaluaties van PoCs en Pilots en voor de implementatievoorbereiding voor de livegang. Daarbij zal de coördinator zorgdragen voor de communicatie naar de eindgebruikers, maar ook de overdracht naar de (functioneel) beheerorganisatie en andere stakeholders behoort tot de verantwoordelijkheid. Naast de taken voor de doorontwikkeling van de cloud werkplek, zul jij ook voorkomende werkzaamheden, zoals uitrol of implementatie, voor de functioneel beheerorganisatie Werkplek voor jouw rekening nemen.

Achtergrond:
De cloud werkplek zal de komende periode een aantal veranderingen ondergaan (worden doorontwikkeld). Om de samenhang van de wijzigen te bewaken, is een centrale portfolio organisatie opgericht. Voor afstemming en besluitvorming is een stuurgroep geformeerd. De centrale portfolio organisatie zorgt voor de definitie en de implementatievoorbereiding. De operationeel coördinator zorgt dat de implementatie in brede zin voor zijn/haar dienstonderdeel goed verloopt.

Organisatie:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland

Eisen en wensen voor de functie Operationeel Coördinator

Harde eisen:

  • Projectmanagement ervaring binnen de rijksoverheid;
  • Projectmanagement ervaring in het domein van generieke bedrijfsvoering zoals de cloud werkplek;
  • Ervaring met het leiden en uitvoeren van projecten Iv;
  • Ervaring in de rol van coordinator binnen de rijksoverheid ( 4 jr ).

Wensen:

  • Competenties: Organisatiesensitiviteit, Draagvlak kunnen creëren, Sterke communicatieve vaardigheden en gevoel bij het belang van goede communicatie, Plannen en organiseren, Resultaatgericht, Aansturen organisatie, Stakeholdermanagement;
  • De kandidaat is goed op de hoogte op het gebied van informatiemanagement en heeft ook kennis of affiniteit met informatiebeveiliging;
  • De coördinator heeft bij voorkeur ervaring met grotere implementaties op het gebied van kantoorautomatisering, kent de knelpunten van het remote/hybride werken en is in staat om de behoefte van de organisatie snel te achterhalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-04 09:10:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden