Senior Ontwikkelaar Enterprise Architect | Utrecht

Functie omschrijving

Spir-it draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca. 12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn. Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak- en Rechtspraakgegevens. Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwing slag. De beweging is naar een multikanalen service architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux. Beheer van het ICT landschap is ingericht volgens de ITIL3 methodiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende tools: Topdesk voor de beheerprocessen, HP openview voor monitoring, Splunk voor logging, Visionwaves voor stuurinformatie en flexera voor licentiebeheer. Verder worden de product eigen faciliteiten voor beheer gebruikt zoals SCCM voor software distributie.

Het betreft hier een wens vanuit de Raad, de Rechtbanken en spir-it om toegang en inzicht te krijgen in de procesmodellen welke zijn opgenomen in Enterprise Architect. Alles op een gebruiksvriendelijke en duidelijke manier.

Medewerker moet een exportmodule bouwen voor procesmodellen welke in (Sparx) Enterprise Architect staan en deze publiceren op een door hem in te richten webserver welke toegankelijk is vanuit Intro (intranet rechtspraak) binnen alle gerechten. Tevens moet de medewerker de procesmodellen zo ordenen dat er een nette gebruiksvriendelijke website wordt opgebouwd (bv d.m.v sjablonen / modelleer coventies in Enterprise architect). Alles moet zodanig worden gebouwd/opgezet zodat er weinig tot geen onderhoud behoeft plaats te vinden. De medewerker moet alles wat hij bouwt en levert beschrijven in begeleidende documentatie. Hij zorgt ook voor overdracht van eind oplevering aan een medewerker van Spir-it zodat deze het beheer kan gaan voeren.

Functie eisen

– Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Enterprise Architect
– Minimaal 5 jaar kennis van Windows Webservers en de inrichting van websites
– Minimaal 5 jaar kennis van HTML code en het bouwen van websites

Extra informatie

Standplaats

Utrecht
Aanvraagnummer
1084
Startdatum:
2017-08-14
Verwachte einddatum
2017-09-29
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-07-17
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-07-13 08:09:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden