Ontwikkelaar | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0759
Startdatum:
01-07-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
27-06-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Ontwikkelaar op basis van 24 uur per week. 

De opdracht betreft het, in Python, ontwikkelen van een web-based beheerportaal. De ontwikkelaar zal worden voorzien van een functioneel ontwerp en dient de implementatie van het beheerportaal te documenteren en bij afronding over te dragen aan het KMI-team. Additioneel is het de wens dat er een code review uit wordt gevoerd op een reeds bestaand python programma.

 • Opstellen technisch ontwerp voor genoemde beheerportaal – Implementatie van het beheerportaal in Python;
 • Opstellen documentatie rondom beheerportaal;
 • Assistentie met uitrol van applicatie in omgeving Ontwikkelwerkzaamheden rondom andere Python applicaties, waaronder peer reviews, advies en code aanpassingen om de kwaliteit te verbeteren.

Achtergrond opdracht:
De Analyse Proeftuin Migratie (APM) is bezig met het programma voor het implementeren van een nieuwe informatiestrategie. Een onderdeel van deze informatiestrategie is de derde iteratie van Keten Management Informatie systeem (ook wel genoemd KMI 3), een data warehouse met verschillende informatieproducten t.b.v. management informatie.

Als onderdeel van KMI 3 zal er een web-based beheerportaal ontwikkeld worden voor het uitoefenen van functioneel beheer op de omgeving en tevens voor verschillende self-service functionaliteiten voor de analisten bij APM. De gekozen programmeertaal hiervoor is Python.

Additioneel zijn er verschillende reeds in Python ontwikkelde applicaties welke gebruikt worden voor het verzamelen & verwerken van data. Hier zijn nog verschillende toevoegingen en aanpassingen voor nodig waar Python expertise voor wenselijk is.

Organisatie:
Het Directoraat-generaal Migratie (DGM) staat voor een op maatschappelijk verantwoorde wijze en in overeenstemming met internationale verplichtingen gereglementeerde en beheerste toelating tot, verblijf in en vertrek uit Nederland van vreemdelingen, alsmede verkrijging van het Nederlanderschap of de intrekking daarvan.

De Directie Regie Migratieketen (DRM) stelt de migratieketen en haar partners maximaal in staat de Vreemdelingenwet en het vreemdelingenbeleid snel en zorgvuldig uit te voeren. Wij dragen daarmee bij aan een weloverwogen en uitvoerbaar migratiebeleid met respect voor de migrant en dat bijdraagt aan de Nederlandse samenleving.

De Analyseproeftuin Migratieketen (APM) is een structureel samenwerkingsverband tussen het DG Migratie en de ketenpartners in de migratieketen, rond business intelligence, data-analyses en prognoses. Hierbij vaardigen ketenpartners business intelligence specialisten af om samen met medewerkers van DRM een impuls te geven aan tactische en strategische stuurinformatie voor de keten. De APM ontwikkelt dashboards, maakt analyses op actuele thema’s in de keten, maakt prognoses en zorgt voor de doorontwikkeling van KMI+, hét datawarehouse van de keten. Door nauwe samenwerking van BI-specialisten uit de keten ontstaat ruimte voor kennisdeling en ontwikkeling en het lerend vermogen van de keten krijgt een impuls.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Kandidaat heeft een afgeronde HBO-opleiding/denkniveau;
 • Kandidaat heeft kennis- en werkervaring met web-based development (Flask en/of Django);
 • Kandidaat heeft kennis- en werkervaring met HTML/CSS;
 • Kandidaat heeft kennis- en werkervaring met UX design;
 • Kandidaat heeft kennis- en werkervaring als Python 3 ontwikkelaar.

Wensen:

 • Je hebt werkervaring binnen de (rijks)overheid of uitvoeringsorganisatie;
 • Je bent beschikbaar minimaal binnen 5 weken;
 • Je hebt additionele Python kennis voor de ontwikkeling van het beheerportaal en voor het verbeteren van reeds ontwikkelde applicaties;
 • Interviewcriterium: Je hebt een gemotiveerde belangstelling voor organisatie en functie; – Je kan je goed uitdrukken en je bent sociaal vaardig; – Je bent deskundig en je bent in staat om kennis en ervaring snel in te zetten; – Je bent communicatief vaardig (ideeën en oplossingen kunnen overbrengen en klantgericht zijn), secuur, aanpassingsvermogen, resultaatgericht (zelfstandig en binnen klein team, zowel gestructureerd als improviserend kunnen werken), stressbestendig (meerdere prioriteiten tegelijk aan kunnen), flexibel (kunnen omgaan met wijzigingen in prioriteiten).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 26 en 27. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-22 07:51:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden