Ontwikkelaar C# | Den Haag/Thuis

Sorry, deze opdracht voor Ontwikkelaar C# is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag/Thuis
Aanvraagnummer:
A2023-1204
Startdatum:
18-09-2023
Verwachte einddatum:
31-05-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
30-08-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Ontwikkelaar C#

Wij zijn namens SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een Ontwikkelaar C# op basis van 36 uur. 

C# ontwikkelaar. We zoeken een ontwikkelaar om een bestaande maatwerkapplicatie (DAM-RD) die door iemand anders is ontwikkeld over te nemen, verder te documenteren en nieuwe wensen te implementeren. We zoeken iemand met: Uitgebreide ervaring in C#-ontwikkeling: We verwachten dat de programmeur een diepgaande kennis heeft van C# en bekend is met de nieuwste ontwikkelingsframeworks en -methodologieën. Kennis van ASP.NET: Een grondig begrip van ASP.NET is essentieel, omdat de DAMRD-applicatie gebruikmaakt van dit framework voor webontwikkeling. Database-ervaring: Ervaring met de relationele database SQL Server is vereist. De programmeur moet bekend zijn met databaseontwerp, queryoptimalisatie en het beheren van grote hoeveelheden gegevens. Probleemoplossend vermogen: De DAMRD-applicatie vereist vaak complexe probleemoplossing. We verwachten dat de programmeur in staat is om snel en nauwkeurig technische problemen te analyseren en op te lossen. Veiligheid en gegevensbescherming: Kennis van beveiligingsprincipes en ervaring met het ontwikkelen van veilige applicaties zijn vereist. Je moet vertrouwd zijn met het werken volgens de geldende regels en voorschriften met betrekking tot gegevensbescherming. Goede communicatieve vaardigheden: Afstemming met klant en beheerpartij is cruciaal. De huidige documentatie is niet optimaal en de ontwikkelaar zal bij overname van de applicatie ook het nodige dienen te documenteren.

Organisatorische context en cultuur
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Ontwikkelaar C#

Harde eisen:

  • C# certificering

Wensen:

  • communicatief vaardig in woord en geschrift in het Nederlands
  • Schriftelijke vaardigheden (documenteren)
  • Analytisch
  • ASP.NET ervaring
  • Ervaring als ontwikkelaar (C#) en kennis van ontwikkelframeworks
  • ervaring van SQL

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-28 08:36:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden