Ontwikkelaar | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2022-0704
Startdatum:
01-07-2022
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13-06-2022 15:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Functioneel Ontwerper op basis van 36 uur per week.

Als ontwerper analyseer je de vragen vanuit de business, laat de voor- en nadelen van de mogelijke scenario’s zien, en werkt features uit naar userstories, ontwerpen en functionele constructies voor de applicatie waarvoor je samen met je team verantwoordelijk bent. Daarnaast analyseer en ontwerp je gegevensmodellen.

Achtergrond Opdracht:
IV zoekt medior functioneel ontwerpers die in een scrumteam aan de slag willen binnen de keten IV-IBS Vennootschaps- en Dividendbelasting. Ben jij nieuwsgierig, pro-actief en vind jij analyseren leuk. Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de keten spelen veel zaken, zoals vernieuwing, verservicing (SOA) en voldoen aan (europese) regelgeving, waardoor het werkaanbod zeer divers is. Ben jij die functioneel ontwerper of software engineer die het leuk vind om in een SCRUM team applicaties te ontwikkelen? Dan verwachten we, dat je het leuk vind om samen te werken met business analisten, architecten, applicatieontwikkelaars (Cobol of Java) en test automation engineers. Wij werken conform SAFE met 7 scrumteams (4 Cobol teams en 3 Java teams) in een kadans van 2 weken per sprint en 5 sprints per Program Increment met aansluitend een IP sprint.

Organisatorische context en cultuur:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met Oracle Service Bus (OSB) 11g/12c, Oracle SOA Suite (11g/12c), Oracle WebLogic, Jenkins;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met Agile Scrum;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met SoapUI / ReadyAPI;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: flexibiliteit – samenwerken (teamplayer) – stressbestendig – sociaal & communicatief – resultaat gericht – gestructureerd-analytisch – oog voor detail – kwaliteit hoog in het vaandel – stevige persoonlijkheid – proactieve werkhouding – stressbestendig – doorzettingsvermogen – pragmatische en creatieve inslag;
  • Topdesk, Jira, Jenkins, Gitlab. Bekendheid met het werken voor de Rijksoverheid is een pré;
  • Je bent proactief, communicatief en sociaal. Iemand die gericht is op samenwerking en verder kijkt dan zijn eigen verantwoordelijkheden. Je bent een echte vakman (m/v) die staat voor kwaliteit en kennis kan delen met teamgenoten.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-13 08:13:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden