Ontwerper SBR | Maasland

Sorry, deze opdracht voor Ontwerper SBR is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Maasland
Aanvraagnummer:
A2024-295
Startdatum:
01-04-2024
Verwachte einddatum:
31-03-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
14-03-2024 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Ontwerper SBR

Achtergondinformatie
De functie wordt uitgevoerd binnen een onderdeel van het JIVC, namelijk: de sectie datacenter services. De sectie datacenter services is verantwoordelijk voor het leveren, beheren en onderhouden van fysieke en virtuele server hardware, operating systems, tooling en storage en back-up voorzieningen. Met een enthousiast team van ICT professionals worden duizenden servers en diverse storage systemen beheerd in diverse domeinen. Het virtualiseren en automatiseren van het totale serverpark is een belangrijke missie van de sectie, wat vergaande expertise in virtualisatie- en automatiseringstechnieken onontbeerlijk maakt.

Functieomschrijving
Dit is een unieke kans om binnen het VSD team van Defensie het verschil te maken! We zijn op zoek naar iemand die weet van aanpakken, die handen uit de mouwen steekt en die een passie heeft voor VSD. Het team bestaat uit een aantal beheerders, ontwerpers en productspecialisten die ontzettend veel kennis hebben van de organisatie én het SBR/VSD cluster. Binnen onze eigen gebouwde omgeving (waar we echt trots op zijn) kunnen natuurlijk ook zaken beter. Jij hebt zin in een gave klus die op het snijvlak ligt van de techniek en organisatie. Door jouw bijdrage weet je mensen in hun kracht te zetten, maar je schroomt er ook niet voor om je uit te spreken en de discussie aan te gaan met het management. De wereld van virtualisatie is voor jou bekend terrein en kent weinig tot geen geheimen meer. Wel moet je je realiseren dat Defensie een prachtige grote organisatie is en als iets lukt, dat dat écht impact heeft. Maar soms lukken zaken ook niet, of duren dingen wat langer. Gelukkig weet je daar goed mee om te gaan en kun je prima meerdere projectjes naast elkaar hebben lopen. Een ding is wel zeker als je deze uitdaging aangaat: het wordt een gave tijd waarin je écht bijdraagt aan de veiligheid van Nederland.

Eisen en wensen voor de functie Ontwerper SBR

Harde-eisen

  • Kandidaat heeft 5 jaar aantoonbare ervaring met het gebruik maken van specifieke kennis om complexe test programma’s uit te (laten) voeren, het borgen dat test en testresultaten gedocumenteerd zijn om als input te dienen voor proceseigenaren zoals designers, gebruikers of beheerders en verantwoordelijk voor het naleven van test procedures en voor een gedocumenteerd audit trail.
  • Kandidaat heeft 5 jaar aantoonbare werkervaring met het gebruik maken van uiteenlopende specifieke kennis om een proces te ontwerpen voor het gehele testtraject, inclusief het vaststellen van interne teststandaarden en het geven van deskundige begeleiding en advies voor het testteam.
  • Kandidaat beschikt over 5 jaar ervaring met het ontwerpen (design) op virtualisatie-gerelateerde gebieden, met de hiervoor gebruikte tools VMWare en ESX.
  • Kandidaat beschikt over IT ervaring binnen overheidsorganisaties met hooggerubriceerde omgevingen.
  • Kandidaat heeft aantoonbare ontwerpervaring op virtualisatiegebied met de volgende tools: Vsphere 8.
  • Kandidaat heeft ervaring met geavanceerde kennis van vSAN ESA in combinatie RDMA.
  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met procesverbetering en daarbij horende stakeholdermanagement in grote (enterprise) omgevingen.

Wensen

  • Kandidaat beschikt over kennis van area operations voor logs, area automation. Minimaal 5 jaar ervaring 
  • Kandidaat beschikt over kennis over HPE oneview, minimaal 5 jaar ervaring 
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met CI/CD werkwijze 

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden tussen 22 en 28 maart. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

minimaal 2 dagen per week on-site. Rest naar eigen invulling mogelijk.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-03-11 09:28:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden