Ontwerper | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Ontwerper is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-773
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
29-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Ontwerper

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Ontwerper op basis van 36 uur.

Je komt te werken in een scrumteam van de in de Agile ReleaseTrain (ART) (MijnPortalenServices) van Interactie Online. Dit team (OTS-team) focust zich op de ontwikkeling en in standhouding van voorzieningen voor toegangs en ondertekenmanagement (incl. authenticatie & autorisatie). Er zijn raakvlakken met portalen- en formulierenteams binnen Interactie Online. Samen met collega’s werk je aan het hele ontwikkeltraject t.w. refinement van de opdracht, begroten en plannen van taken, ontwikkelen en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers. We zoeken een ervaren/senior (technisch) ontwerper met ervaring op het gebied van authenticatie & autroisatie. Met jouw ervaring ben je een vraagbaak voor collega’s en deelt waar nodig je kennis. Je stelt aan de hand van de business en architectuur beschreven features use case specifications, use case realizations en koppelvlakspecificaties op. Je overziet de keten en fungeert als intermediaire tussen de business en architectuur enerzijds en het scrumteam anderzijds, je acteert als de inhoudelijk deskundige in het scrumteam. Als ontwerper maak je de wensen van de business en architectuur features makkelijk eigen en ben je in staat deze te vertalen naar begrijpelijke user stories richting de backlog van het team. Je bent daarbij in staat je ontwerpen met overtuigingskracht uit te dragen richting de rest van je team. Je bent proactief in het meedenken en bijdragen aan het oplossen van problemen rond security, identificatie, authenticatie, infrastructuur en datacommunicatie. Je een bijdrage levert aan de veranderopgave voor de komende jaren, namelijk het versnellen en verbeteren van de voortbrenging richting Continuous Delivery met de mindset van automatiseren en ontkoppelen van de voortbrenging. Dit vanuit een op samenwerken gerichte houding. We werken binnen de scrumteams met Use Case Model, Use Case Specifications, Use Case Realizations en User Stories. Je kunt goed functioneren binnen een scrumteam. Van jou als ervaren (technisch) ontwerper verwachten we:- coachen van collega’s;- initiatieven nemen; – goed kennis kunnen overdragen; – je laat je niet snel uit het veld slaan; – informatiebron voor ontwikkelaars, testers en collega-ontwerpers zijn; – je voelt je thuis in en hebt ervaring met het werken in een complexe omgeving; – meedenken over ontwikkelingen op het gebied van Continuous Delivery en Performance en bijdragen aan de uitwerking en implementatie daarvan. Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten.

Achtergrond:
Voor de afdeling Interactie Online zijn we op zoek naar een ervaren (technisch) Ontwerper. Interactie Online is een afdeling georganiseerd als een Agile Release Train (ART) met 15 scrumteams (14 ontwikkelteams en 1 systemteam). Om al die teams gecoördineerd te laten werken gebruiken we SAFe. Elk kwartaal vind het PI-event plaats. Hierin wordt de planning voor het komende kwartaal opgesteld. Dit wordt door en voor alle teams van de ART gedaan. Die planning wordt opgedeeld in sprints van twee weken. De producten die binnen Interactie Online worden ontwikkeld en onderhouden hebben betrekking op de interactie tussen de samenleving en de Belastingdienst: namelijk de portalen, formulieren en authenticatie & autorisatie voorzieningen voor burgers en bedrijven. Daarnaast verzorgen we de IT-ondersteuning van de Belastingtelefoon.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Ontwerper

Harde eisen:

  • Senior Niveau;
  • HBO werk- en Denkniveau;
  • Ervaring als (Technisch) Ontwerper (7 Jaar).

Wensen:

  • Competenties: Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen (zowel schriftelijk als mondeling); Je bent resultaatgericht; Je bent proactief; Je bent productief met scherp oog voor kwaliteit; Je hebt overtuigingskracht;
  • Kennis van GIT/Jira/Confluence, dinq, Linux, MQ, XML/XSD;
  • Kennis van en liefst ook ervaring met SAFe;
  • Ervaring met het ontwerpen van informatiesystemen;
  • Bekend met Use Case Model, Use Case Specifications, Use Case Realizations en User Stories;
  • Gedegen ervaring met technieken op het gebied van beveiliging en van generieke authenticatie & autorisatie;
  • Wij zoeken een gedreven (technisch) ontwerper die door zijn jarenlange ervaren idem kennis meeneemt en dat in onze omgeving weet te vertalen naarUseCases waarbij hij/zij de taal van de IT-techneut kan lezen en begrijpt. Daarbij verwachten we eagerness in het eigen maken van nieuwe dingen. Enzoeken we iemand die enthousiast is om ook onze jong professionals mee te nemen naar een hoger niveau.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-17 05:51:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden