Ondersteunend coördinator | Rijswijk

Sorry, deze opdracht voor Ondersteunend coördinator is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Rijswijk
Aanvraagnummer:
A2023-863
Startdatum:
01-05-2023
Verwachte einddatum:
30-04-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-06-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Ondersteunend coördinator

Wij zijn namens SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een Ondersteunend coördinator op basis van 36 uur.

Als Ondersteunend coördinator ben je rechterhand van de Coördinator LDS-LCM en ondersteun je bij het coördineren van het team en het inzichtelijk maken van data waarme het cluster kan werken. De primaire werkzaamheden is data-analyse om vanuit een TopDesk omgeving (obv csv) en gecompliceerde Excel gegevens bladen gegevens inzichtelijk en te vereenvoudigen beschikbaar te stellen. Waar mogelijk met het PowerBi team en Qlicsense team van de benodigde informatie te voorzien zodat die afdelingen de geautomatiseerde rapportages kunnen ontwikkelen. Daarnaast planningstrajecten inzichtelijk maken zodat de clusters hier houvast aan kunnen hebben zodat de targets en doelen behaald worden. Wekelijk lever je uitgebreide voortgangsrapportages. Zorgen dat de processen en trajecten binnen onze ICT-clusters en bij klanten op rolletjes lopen. Hierbij weet je wat er in de wereld van je collega’s en onze klanten omgaat, zoek je altijd naar oplossingen voor mogelijke problemen die je tegenkomt en werk je zorgvuldig. Ook ben je communicatief sterk, heb je oog voor details en doorzie je snel de kern van vraagstukken. En je bent vasthoudend in je werk; je vindt het belangrijk dat zaken op tijd en volgens afspraak gebeuren. Je kunt hierbij op je strepen staan als dat nodig is, en stopt pas als je je doel hebt bereikt. Zorgen dat de processen binnen onze ICT-clusters en bij klanten gestructureerd verlopen.

Achtergrond
Team LCM-Distributie en Support (LDS) met 44 medewerkers valt onder de afdeling Gebruikersondersteuning die 45.000 rijksmedewerkers wereldwijd optimaal hun werk laten uitvoeren. Het jonge team bestaat uit drie clusters Life Cycle management die persoonsgebonden hardware vervangt, Distributie het verwerken van interne web orders die verzonden worden naar Rijksambtenaren en interne afnemers zoals locatie teams binnen Den Haag. En Support een team wat buiten Den haag werkplek support geeft ook valt er binnen dit cluster, tevens is er een onderdeel DigiCoach wat tot het cluster Support valt, wat gericht support op hoger niveau levert.

Gezien de jonge vorm en de herstructurering van het team is er behoefte aan extra coördinatie op team niveau, die cluster overstijgend de belangen voor het team coördineert.

Organisatorische context en cultuur
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Ondersteunend coördinator

Harde eisen:

  • Minimaal in bezit van een HBO diploma;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Coordinator of team aansturing;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met data analyse.

Wensen:

  • Competenties: Oordeelsvorming; Organisatiesensitiviteit; Doorzettingsvermogen; Communicatief vaardig in Nederlandse taal in woord en geschrift); Accuraat werken; Analyserend vermogen;
  • Ervaring met ITIL;
  • BiSL-processen;
  • ITIL V4;
  • Kennis van logistiek en distributieprocessen;
  • Het verwaardigen van memo’s en rapportages;
  • Inhoudelijke kennis van power BI en Qlicview.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-06 07:42:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden