Ondersteunend Coördinator Projecten | Rijswijk/Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Ondersteunend Coördinator Projecten is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Rijswijk/Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1055
Startdatum:
15-08-2023
Verwachte einddatum:
31-07-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 84,00


Sluitingsdatum aanvraag:
27-07-2023 15:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Ondersteunend Coördinator Projecten

Wij zoeken voor SSC-ICT een Ondersteunend Coördinator Projecten op basis van 36 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
Als Ondersteund coördinator & Projectmanager biedt je ondersteuning aan bij coördinatie van het cluster Lifecycle management Distributie en Support (LDS) en ben je de rechterhand van de LDS Teamleider. De primaire taken zijn:

 • Het inventariseren/inzichtelijk maken van data (data-analyse), waarmee de Teamleider en Coördinator het cluster/team aansturen;
 • Het begeleiden van een projecten en bijbehorende trajecten. Daarnaast behoort bij de rol ook:
 • Het inzichtelijk maken van processen en werkinstructies;
 • De mogelijkheid dat je één van de drie coördinatoren waarneemt bij zijn/haar afwezigheid.

Het inventariseren van de data doe je aan de hand van onze gegevensdatabase (TOPdesk). Samen met de specialisten van PowerBi en Qlik sense maak je jouw bevindingen inzichtelijk. De informatie zal uiteindelijk op lokale televisieschermen en aan het SSC-ICT Directieteam gepresenteerd worden.

Binnen het cluster LDS lopen momenteel de projecten/trajecten ‘Just in Time werken (JIT)’ en inrichting ‘Serviceshop in het land’.

Voor JIT is in de afgelopen anderhalf jaar de basis reeds gelegd. Bij JIT wordt er persoonsgebonden hardware op een verzoekdatum aan onze afnemer geleverd. Finetunen, gedeeltelijk automatiseren en uitbreiding van goederen staat nog in het vooruitzicht van dit traject. Om beter service aan onze eindgebruikers Buiten de Haagsche ring te bieden is er een Serviceshop in ontwikkeling. Voor dit project dient nog een businesscase en een proof of concept opgesteld te worden en mogelijk operationeel ingezet te worden.

Achtergrond Opdracht:
Team LCM-Distributie en Support (LDS) met 44 medewerkers valt onder de afdeling Gebruikersondersteuning die 45.000 rijks medewerkers wereldwijd optimaal hun werk laten uitvoeren. Het jonge team bestaat uit drie clusters Life Cycle management die persoonsgebonden hardware vervangt, Distributie het verwerken van interne web orders die verzonden worden naar Rijksambtenaren en interne afnemers zoals locatie teams binnen Den Haag. En Support een team wat buiten Den haag werkplek support geeft ook valt er binnen dit cluster, tevens is er een onderdeel DigiCoach wat tot het cluster Support valt, wat gericht support op hoger niveau levert. Gezien de jonge vorm en de herstructurering van het team is er behoefte aan extra coördinatie op team niveau, die cluster overstijgend de belangen voor het team coördineert. 

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden ITdiensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EUvoorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Ondersteunend Coördinator Projecten

Harde eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding (diploma);
 • Minimaal 2 aantoonbare jaren Werkervaring als coördinator of team aansturing;
 • Minimaal 1 aantoonbaar jaar ervaring met het maken van Businesscasus en proof of concepts;
 • Minimaal 1 aantoonbaar jaar ervaring met data-analyse.

Wensen:

 • Oordeelsvorming Organisatiesensitiviteit Doorzettingsvermogen Communicatief vaardig in Nederlandse taal in woord en geschrift) Accuraat werken Analyserend vermogen (Totaal 5 punten)
 • Kennis van logistiek en distributieprocessen (> 3 jr 30 punten , 2 -3 jr 20 punten,
 • Inhoudelijke kennis van power BI en Qlicview (5 punten).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-07-25 11:24:35

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden