OAS ontwikkelaar | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0713
Startdatum:
04-07-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
16-06-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een OAS ontwikkelaar op basis van 36 uur per week.

Je specialisme is Oracle BI Applications/DWH, ODI, OAS en de Oracle Database. Ook heb je ruime ervaring met EBS en ben je bekend met het datamodel van EBS. Het BI Landschap is op basis van Oracle E-Bussiness Suite (Leonardo). Deze BI applicatie beheren we voor JenV. Bij SSC-ICT doen wij het applicatiebeheer incl. onderhoud en vernieuwing voor deze BI Applicatie. Het applicatielandschap van onze BI Applications is alsvolgt ingevuld: – OAS – ODI – Oracle DWH – BIApps.

Wij zoeken een teamspeler die ervaring heeft in het werken in een DevOps-achtige setting en ervaring heeft met zowel werken in applicatiebeheeromgeving als in projecten.

De werkzaamheden zijn de komende tijd zeer uitdagend en bestaan voornamelijk uit: – Applicatiebeheer: conform ASL (nadruk ligt hierbij op gebruiksondersteuning en wijzigingsbeheer) – Nieuwe databronnen koppelen en ontsluiten via het OAS platform – Taskforce: Stabiliteit en performance OAS/DWH – Werkzaamheden die uit het migratie project zijn gekomen (achterstallig onderhoud)

Achtergrond Opdracht:
We beheren voor meerdere klanten diverse BI applicaties mede op basis van Oracle Technology. Recentelijk hebben wij onze BIAPPS omgeving succesvol geupgraded van 12c (OBIEE) naar OAS. Vanwege de upgrade van OBIEE naar OAS zijn we op zoek naar een Oracle BI specialist (zwaartepunt op ODI, EBS datamodel en stabiliteit/performance verbetering van de gehele stack), die samen met ons team deze uitdaging wil oppakken.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Oracle ODI, aantoonbare ervaring meer dan 5 jaar;
  • Oracle DWH en performance tuning, aantoonbare ervaring meer dan 3 jaar;
  • Software ontwerp en ontw. in een Oracle BI Applications landschap tegen Oracle EBS (visualisatie, ETL en datamodellering), Microsoft producten => ervaring min 5 jaar;
  • Bewezen ervaring met Oracle BI Applications stack op basis van ODI ( 5 jr );
  • Ervaring met Oracle SQL, PL/SQL ontwikkeling en Oracle Database tuning ( 5 jr ).

Wensen:

  • Competenties: – Communicatie; – Accuratesse; – Analyserend vermogen; – Resultaatgerichtheid; – Aantoonbare ervaring; – Communicatief vaardig in Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Aanvullende kennis van: – Datawarehouse methodieken (bv Kimball); – Oracle Data Integrator (ODI); – BI Apps; – PL/SQL ontwikkeling; – Oracle Database Tuning; – Linux scripting; -Voldoende technische kennis om met architecten in de organisatie te kunnen sparren en mee te denken; – Methoden of technieken voor Agile ontwerp, testen en datawarehouse methodieken => ervaring min 5 jaar; – Databases en Oracle SQL en Database Tuning => certificaat;
  • Kennis van andere bij SSC-ICT gebruikte BI tooling is een pre. Dit betreft BI Tooling Power BI en/of Qlik Sense.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 22 juni 2022 tussen 09:00 – 17:00 uur.  Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-14 11:37:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden