Netwerkbeheerder | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Netwerkbeheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2022-1349
Startdatum:
01-02-2023
Verwachte einddatum:
30-04-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
10-01-2023 15:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Netwerkbeheerder

Wij zijn voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Netwerkbeheerder op basis van 36 uur per week. 

Als netwerkbeheerder bij de Stichting Reclassering Nederland zul je je voornamelijk bezighouden met het dagelijks beheer van het centrale LAN en de decentrale LAN’s op de regiokantoren die onderling zijn verbonden via het netwerk van een telecomleverancier. Met de telecomleverancier onderhoud je contact op het gebied van wijzigingen en storingen. Je bent in staat om routers, switches, firewalls, WLANapparaten, loadbalancers en proxy servers te configureren, updaten en te debuggen. Je handelt tweede- en derdelijns storingsmeldingen af. Wanneer nodig ga je met de bedrijfsauto naar locaties of rekencentra. Je bereid zelfstandig wijzigingen voor en schat de impact en het risico van die wijzigingen juist in. Dit zelfde geldt ook voor wijzigingsverzoeken vanuit de organisatie. Naast het dagelijks beheer houd je je bezig met de beveiliging van het netwerk en onderhoud je contacten met (tactische) beheerders van andere bij Justitie aangesloten organisaties. 

Achtergrond opdracht:
Het team is met 3 netwerkbeheerders waarvan 1 medewerker parttime vanuit Spanje werkt erg kwetsbaar. En omdat we op de openstaande vacature geen reacties krijgen willen we tijdelijk een netwerkbeheerder inhuren. Ook met het idee dat het project JuBIT2 naar JuBIT3 (Justitie Beveiligde Internet Toegang) er aan zit te komen en vervanging Cisco switches. Het maken van overzichtelijke HLD en LLD (L2 en L3) netwerkdiagrammen.

Organisatie:
Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met ver-dachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie tot het moment dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan een veiliger samenleving.

Reclassering Nederland heeft vestigingen in vijf regio’s die worden aangestuurd door vijf regiodirecteuren. Zo’n 2000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een veiligere samenleving. Het landelijk kantoor is gevestigd in Utrecht. De afdeling I&A is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur binnen de organisatie. De afdeling ondersteunt de collega’s met betrouwbare oplossingen op basis van generieke infrastructuur. De afdeling beheert ruim 3.700 accounts van de 3 Reclassering Organisaties. De afdeling bestaat uit 30 fte die voornamelijk werken op de Servicedesk of een van de beheerteams: Citrix/Windows, Netwerken, Technisch applicatiebeheer en Unix/Dba. De afdeling Informatisering en Automatisering is gevestigd op het landelijk kantoor te Utrecht.

Eisen en wensen voor de functie Netwerkbeheerder

Harde eisen:

  • HBO opleiding op het gebied van Informatica of Technische Informatica;
  • Gecertificeerd: CCNA en CCNP;
  • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als netwerkbeheerder, engineer of specialist in een netwerkomgeving ( 5 jaar);
  • Aantoonbare ervaringen van migraties/upgrades Cisco switches ( 6 jaar);
  • Aantoonbare ervaring met configuraties JunOS firewalls;
  • Ervaring met het schrijven gestructureerde migratieplannen.

Wensen:

  • Competenties: Samenwerkend, zelfstandig, oplossingsgericht, goed kunnen werken met oplossingen van uiteenlopende vendoren e.g. Cisco, Juniper,Huawei, Citrix;
  • Kennis van en ervaring met o.a. WLAN-techniek en Voip. Daarnaast heb je grondige kennis van DNS/DHCP. Basis kennis van Linux. Ruime kennis hebben van uiteenlopende netwerkconcepten e.g. Switching, Firewalling, NAC, WLAN, QOS;
  • Zelfstandig kunnen troubleshooten/controleren bij plaatsen van firewalls / switches. Ervaring hebben met: automation (Ansible), Linux distributies, PKI, Squid proxy.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 3. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-16 09:07:43

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden