Netwerkbeheerder F5 BIG-IP | Assen

Sorry, deze opdracht voor Netwerkbeheerder F5 BIG-IP is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2023-1209
Startdatum:
11-09-2023
Verwachte einddatum:
10-09-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 89,00


Sluitingsdatum aanvraag:
01-09-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Netwerkbeheerder F5 BIG-IP

Je komt als netwerkbeheerder te werken bij één van de Agile teams binnen de Netwerk en Datacenter laag, namelijk: Application Security & Delivery. Dit is een leuk team met een informele werksfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. In dit zelforganiserend team (met state-of-the-art technologie) heb je samen met je collega’s de primaire verantwoordelijkheid voor producten als F5 BIG-IP, BIG-IQ, McAfee en andere.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van het F5 / McAfee Web Gateway platform conform Dictu beleid en de bestaande procedures. Daarnaast draai je mee in de consignatie.

Primair word je ingezet in de operatie en communiceer je met gebruikers over (netwerk gerelateerde) problemen.
Je lost de problemen voor hen op en rapporteert erover. Ook monitor je de netwerksystemen en analyseer je het netwerkgebruik om de prestaties te kunnen verbeteren en storingen te voorkomen. Je deelt nieuwe kennis met collega’s en zorgt dat je eigen kennis (binnen je vakgebied) op peil blijft.

De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. We beheren en verbeteren systemen (applicaties) die er o.a. voor zorgen dat boeren subsidies kunnen krijgen voor het voedsel dat ze produceren; dat er import- en export certificaten kunnen worden afgeven; maar ook data juist wordt verwerkt in het donorregister. Als netwerkbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij.

Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Eisen en wensen voor de functie Netwerkbeheerder F5 BIG-IP

Harde eisen:

  • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau.
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten.
  • Kennis van en ervaring met F5 BIG-IP.
  • Kennis van de producten, diensten en protocollen op netwerk-gebied. ( 3 jaar aantoonbaar)
  • Ervaring met, en kennis van de ICT componenten op het gebied van F5 BIG-IP (LTM), BIG-IQ, Linux, McAfee Web Gateway. ( 2 jaar aantoonbaar)
  • Ervaring met, en kennis van beveiliging op het gebied van F5 BIG-IP ASM en APM. ( 1 jaar aantoonbaar)
  • Specifieke en actuele kennis van het inrichten en beheren van netwerken in grote infrastructuren. ( 2 jaar aantoonbaar)

Wensen:

  • Verder ben je proactief, analytisch, integer, sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt oog en gevoel voor je omgeving, je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt. Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing.
  • Ervaring met Agile werken is een préKennis van Infoblox, PKI, ADFS en (open)ldap is een préErvaring met Python en Automation is een pré.
  • Bereidheid om buiten kantoortijden te werken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-29 06:58:06

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden