Netwerkbeheerder | Den Haag/Thuis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag/Thuis
Aanvraagnummer:
A2022-1227
Startdatum:
05-12-2022
Verwachte einddatum:
04-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25-11-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901

Functieomschrijving Netwerkbeheerder

Wij zijn voor Dictu op zoek naar een Netwerkbeheerder op basis van 36 uur per week.

Je komt te werken bij één van de Agile teams binnen de Netwerk en Datacenter laag, namelijk: Datacenter Connectivity Services. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur; als netwerk expert is je doel om storingen te voorkomen. Hoofdzakelijk voer je beheerwerkzaamheden uit en communiceer je met gebruikers over ICT-gerelateerde problemen en lost deze voor hen op. Daarnaast configureer, installeer en onderhoud je verschillende hard- en software, volgens beleid en de bestaande procedures. Ook analyseer je het netwerkgebruik om de prestaties van de infrastructuur te monitoren. Je rapporteert hierover en neemt waar nodig maatregelen.

Je bent is staat netwerkdesigns voor projecten/beheer op te stellen (LLD) en kunt verzoeken/projecten beoordelen op naleving van de netwerkarchitectuur. Je gebruikt Automation waar mogelijk om doelen te bereiken en draait mee in de consignatie.Je volgt de technische standaarden binnen je vakgebied, zorgt je dat je kennis op peil blijft en deelt nieuwe kennis met collega’s.

Achtergrond opdracht:
De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. We beheren en verbeteren systemen (applicaties) die er o.a. voor zorgen dat boeren subsidies kunnen krijgen voor het voedsel dat ze produceren; dat er import- en export certificaten kunnen worden afgeven; maar ook data juist wordt verwerkt in het donorregister. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij.

Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Netwerkbeheerder

Harde eisen:

 • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau;
 • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten;
 • (Cisco) routing en switching;
 • Cisco Application Centric Infrastructure (ACI);
 • Aantoonbare kennis en operationele ervaring met Cisco Application Centric Infrastructure (ACI ( 1 jaar);
 • Heeft aantoonbare ervaring op het gebied van Cisco routing en switching met name Nexus ( 3 jaar);
 • Heeft aantoonbare generieke virtualisatie kennis (UCS) ( 2 jaar);
 • Specifieke en recente 2 jaar kennis van het beheren van datanetwerken in grote infrastructuren;
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Verder ben je proactief, analytisch, integer, sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt oog en gevoel voor je omgeving, je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt. Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing;
 • Cisco Certified Network Professional – Datacenter;
 • Bereidheid om buiten kantoortijden te werken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

I.v.m. Cororna wordt er Hybride gewerk

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-22 10:20:38

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden