Netwerkbeheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0189
Startdatum:
28-02-2022
Verwachte einddatum:
31-07-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
08-03-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Netwerkbeheerder op basis van 36 uur per week.

Als netwerkbeheerder kom je terecht in het Campus team. Dit team is primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de hoge beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur tussen de verschillende locaties die DICTU rijk is. Je werk bestaat uit het schrijven van HLDs en LLDs en het uitvoeren van complexe changes, oplossen van incidenten, problems en onderhoudswerkzaamheden. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door en fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega’s. Je hebt meerjarige ervaring met een specialistische kennis op het gebied van (netwerk-)infrastructuur.

Achtergrond opdracht:
De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. Zo ontvangen boeren subsidies waardoor ze voedsel kunnen produceren, worden onze data juist verwerkt in het donorregister en kunnen handelscertificaten worden afgeven. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij. Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Een afgeronde HBO ICT opleiding of minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen. Vaardigheid in het inhoudelijk toelichten van (deel)producten, -diensten, -beleid en -processen, nieuwe ideeën en concepten;
 • Vaardigheid in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van management en lijn(management); – Vaardigheid in het (projectmatig) tot stand brengen, implementeren en uitvoeren van (deel)producten, diensten, beleid en processen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met netwerkbeheer en inrichting van grote en complexe LAN/WAN omgevingen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Cisco producten waaronder ISE, IOS, NXOS, Prime;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het opstellen van architectuur documentatie (HLD’s en LLD’s);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: – Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, straalt enthousiasme uit en houdt van een goede sfeer; – Je hebt een positieve uitstraling én leert graag nieuwe mensen kennen; – Je streeft graag samen met je team naar een doel. Waar je dan ook honderd procent voor gaat; – Je toont initiatief en gaat zelf op onderzoek uit; – Je kunt kennis delen met anderen en vindt het leuk om dit te doen; – Je denkt in oplossingen, weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid; – Je beheerst de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk); – Je kan documentatie opstellen en reviewen;
 • Kennis met het werken in Agile Scrum omgeving;
 • Ervaring met, en kennis van DNS, DHCP, NTP en Radius;
 • Kennis van Infoblox.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuiswerken: I.v.m. corona maatregelen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-09 13:53:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden