Senior Netwerkbeheerder

Functie omschrijving

Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

De afdeling Netwerkbeheer verzorgt binnen het verzorgingsgebied van SCC ICT gestandaardiseerde netwerkvoorzieningen. Hiermee worden de diensten uit de centrale datacenters van SSC ICT ontsloten naar de ruim 30.000 vaste en mobiele werkplekken in het verzorgingsgebied. De afdeling Netwerkbeheer bestaat uit twee teams: ‘Datacenter Network Services’ en ‘Campus Network Services’. Ieder team wordt aangestuurd door een teamleider. Het team Datacenter Network Services is verantwoordelijke voor centrale netwerkdiensten als Rijksinternet, Rijksconnect, RijksDNS, netwerk authenticatie en externe toegang. Het team Campus Network Services is verantwoordelijk voor pandgebonden netwerken en de WAN connectivity tussen de panden. Wij zijn verantwoordelijk voor de connectivity tussen circa 20 vestigingen in Den Haag, circa 50 vestigingen in het land en circa 160 ambassadeposten in het buitenland. De vacature is voor het team Campus Network Services.

De Netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor: Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de pandgebonden netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten; De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend: – Voert het dagelijks beheer over de pandgebonden netwerkinfrastructuur; – Leveren van tweede- en derdelijns support aan eindgebruikers; – Kan technische voorstellen maken voor het management van SSC-ICT met betrekking tot ontwikkelingen in het gebruik van de netwerkinfrastructuur; – Het dragen van de verantwoordelijkheid voor het opstellen, bijhouden van de documentatie en beheeradministratie in de infrastructuur; – Het oplossen van verstoringen in de netwerkinfrastructuur; – Het al dan niet in projectvorm, leveren van een bijdrage aan grootschalige wijzigingen in de netwerkinfrastructuur; – Het op een actieve manier bijdragen aan de verdere professionalisering van het team Campus Network Services.

Functie eisen

CCNP certificering Security, CCNP certificering Routing en Switching + CCNP Wireless minimaal 3 jaar

HBO werk- en denkniveau

Kennis en ervaring met Cisco switching en routing apparatuur minimaal 5 jaar

Kennis van DNS, routing, switching, wireless technieken, ISE, MPLS, QoS, Cisco IOS, Cisco NXOS, security en Netwerktooling (zoals Spectrum en Prime). minimaal 5 jaar

Kennis van routingprotocollen OSPF en BGP minimaal 3 jaar

Ervaring met implementatie- en designtrajecten minimaal 3 jaar

Goede beheersing van zowel Nederland als Engelse taal in woord en geschrift

Klantgericht en nauwkeurig werken

Stressbestendig en proactive instelling

Prince2 certificering is een pre

Extra informatie

Standplaats

Zoetermeer, Den haag
Aanvraagnummer
498
Startdatum:
2016-12-01
Verwachte einddatum
2017-04-30
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-11-14
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wendy van Ooijen Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-11-10 12:18:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden