Senior Netwerk Specialist

Functie omschrijving

Als Senior Netwerk Specialist bereid je in projectverband netwerkwerk taken ten behoeve van de fysieke en gevirtualiseerde omgevingen voor en voert deze ook zelfstandig en in teamverband uit. Als Specialist ben je verantwoordelijk voor de deelplanning, inventarisatie, voorbereiding, ontwerp, inrichting en uitvoering van Netwerkomgevingen en -migraties die momenteel binnen het SSC-ICT worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken werkpakketten en adviseert hierin zonodig de SSC-ICT of de klant. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid voor de directie Informatie- en Communicatietechnologie en haar klanten.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO niveau en kennis van technische infrastructuur, Cisco netwerkconcepten en datacommunicatie,vergelijkbaar met CCNP (minimaal 5 jaar relevante ervaring).
  • Daarnaast heb je ervaring met ICT Projecten bij Ministeries of bij voorkeur de SSC-ICT, alsmede kennis van ITIL. Je hebt verder kennis van projectmethodieken(Prince2), en ervaring in migratieprojecten of deelprojecten met netwerken en datacommunicatie.
  • Je hebt uitgebreide kennis over en brede ervaring met BGP, fysieke en virtuelerouting & switching, compartimentering (security en compliance) en de opzet van datacenter netwerkenen netwerk ontwerpen.
  • Ook beschik je over kennis en ervaring met het uitvoeren datacentermigraties en grote Life Cycle Management(LCM) projecten binnen de infrastructuur.
  • Je beschikt over een ‘hands-on’mentaliteit. Je bent een echte teamspeler, hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams, weet je collega’s temotiveren en dient als sparringpartner voor medewerkers in het programma. Je bent toegankelijk, proactief, zelfstandig, creatief, politiek sensitief, pragmatisch, resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Als pre geldt dat je vertrouwd bent met de opzet van de Overheid Data Centers(ODC’s) en de bestaande netwerkarchitectuur binnen het SSC-ICT. 

o   Kennis van DMZ infrastructuren en netwerkcompartimentering.

o   Kennis van F5 configuratie, loadbalancing en inrichtingfirewalls.

o   Ervaring met het werken binnen grote ICT organisaties met een centrale datacenter infrastructuur

 

OVERIGE EISEN EN WENSEN:

  • Primair zal de keuze bepaald worden door het CV.
  • Een gesprek is optioneel gezien de gewenste snelheid van de inzet.
  • Kandidaten dienen per direkt beschikbaar te zijn.

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
446
Startdatum:
2016-03-14
Verwachte einddatum
2016-05-31
Aantal uur per week:
32 – 40
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-03-10
Contactpersoon Quest4:
Patrick Gorter

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Patrick Gorter Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-10-25 08:51:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden