Netwerk engineer | Den Haag/thuis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag/thuis
Aanvraagnummer:
A2022-0623
Startdatum:
14-06-2022
Verwachte einddatum:
13-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-06-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Netwerk Engineer op basis van 36 uur per week.

Team NAAS (Network as a Service) is verantwoordelijk voor het beheer van alle Cloud en Non-Cloud infrastructuur binnen DICTU. Hiernaast levert NAAS resources aan projecten voor het ontwikkelen en implementeren van innovaties en verbeteringen. Als senior tweedelijns engineer ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van incidenten in de DICTU infrastructuur. Je schakelt hierbij direct met de Servicedesk en met de derdelijns engineers in het geval er meer tijd en expertise nodig is om het incident te verhelpen. Je hebt een sterke achtergrond in generieke infrastructuur, datacenters en netwerken en bent servicegericht ingesteld.

Achtergrond opdracht:
Je komt te werken bij het tweedelijns beheerteam van NAAS. Dit team bestaat uit vier beheerders die samen de 130 locaties van o.a. kerndepartement EZK en LNV, RVO, NVWA verdeeld over het hele land, ondersteuning leveren en support leveren op het gebied van onze firewalls, load balancers en andere technologieën. Je voert zowel reactieve als proactieve beheerwerkzaamheden uit en maakt daarbij gebruik van tooling en monitoring. Je beschikt over de juiste troubleshooting skills om snel incidenten te kunnen oplossen. Je hebt een drive om jezelf verder te ontwikkelen op de gevraagde kennisgebieden.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Hbo opleiding in de richting van ICT óf aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift;
 • Grondige kennis van de Engelse taal;
 • 1e en 2e lijns gebruikersondersteuning;
 • Changemanagement;
 • Incidentmanagement;
 • Je hebt meer dan 2 jaar kennis van complexe infrastructuur, vooral op gebied van Cisco, Infoblox, Ironport, CheckPoint firewalls, F5 loadbalancing en McAfee webgateway proxy’s;
 • Je hebt meer dan 2 jaar klantgericht en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt meer dan 2 jaar specifieke kennis in het beheren van grote infrastructuren.

Wensen:

 • Verder ben je proactief, gemotiveerd, analytisch, integer, sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt oog en gevoel voor je omgeving, je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt. Je kan goed werken in teamverband, maar kan ook heel goed zelfstandig werkzaamheden oppakken en uitvoeren. Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing. Eigenschappen / vaardigheden: – Hands-on mentaliteit; – Flexibel; – Oplossingsgericht; – Collegiaal en samenwerkingsgericht; – Nauwkeurig werkwijze;
 • Je hebt kennis van Cisco, firewalls en heb je bij voorkeur een CCNA en/ of CCNP certficaat; – Je kunt aantonen dat je ervaring hebt met Firewalls / routers / switches / VPN; – Checkpoint Firewalls; – F5 loadbalancer; – Cisco Prime; – Cisco Switches / Routers (LAN / WAN); – Cisco Ironports; – Cisco ISE; – Infoblox; – McAfee Proxy;
 • – Algemene kennis van technologieen; – Kennis met gebruik van Topdesk; – Ervaring binnen grote organisaties waar ICT ondersteuning essentieel is voor het primaire proces; – Je hebt technisch en analytisch inzicht; – Je hebt interesse in ontwikkelingen in je vakgebied en hebt hier een visie over; – Je bent klantgericht en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat in teamverband prestaties te leveren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-05-20 11:31:55

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden