Netwerk- en systeembeheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0310
Startdatum:
01-04-2022
Verwachte einddatum:
01-04-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-03-2022 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Nederlands Forensisch Instituut onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Netwerk- en systeembeheerder op basis van 36 uur per week.

Binnen de divisie Digitale en Biometrie Sporen (DBS) ben je samen met je collega’s van de Forensische Infrastructuur Groep (FIG) verantwoordelijk voor de dagelijkse en projectmatige werkzaamheden om de forensische en administratieve systemen van de divisie DBS zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Denk hierbij aan het installeren, onderhouden en functioneel door ontwikkelen binnen verschillende platformen van diverse Unix en Linux- systemen en het schrijven van technische documentatie. Het is de bedoeling dat je, in goed teamoverleg, volledig zelfstandig projecten uitvoert.

Achtergrond opdracht:
In verband met groei van de afdeling en onderbezetting in het team zijn we op zoek naar een collega die ons team kan versterken. Naast een gezonde werkdruk zijn we als team ook bezig met het realiseren van het IV meerjarenplan. Hulp bij het dagelijks beheer geeft het team ruimte om aan een toekomstbestendige IT organisatie mee te werken.

Organisatie:
Algemene informatie over het Nederlands Forensisch Instituut: Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Veiligheid en Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde, van beleid tot uitvoering. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is een agentschap van het ministerie van Veiligheid en Justitie en levert kwalitatief hoogwaardige forensische diensten met behulp van state-of-the-art technologie en wetenschap. Gedreven NFI-professionals richten zich gezamenlijk op het tijdig leveren van begrijpelijke, objectieve en zo nodig multidisciplinaire forensische analyses, op meer dan 30 onderzoeksgebieden zoals DNA, pathologie en toxicologie, maar bijvoorbeeld ook digitale technologie en wapens. De resultaten spelen een belangrijke rol bij opsporing en vervolging, en in rechtszaken. In alle gevallen houdt het NFI zich bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor het NFI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

De divisie Digitale en Biometrische Sporen (DBS) houdt zich voornamelijk bezig met forensisch onderzoek binnen geautomatiseerde systemen. Veel soorten software en hardware passeren hierbij de revue. De resultaten van ons onderzoek spelen een belangrijke rol bij de opsporing en vervolging van misdrijven. DBS werkt niet alleen voor de politie en het ministerie van Justitie en Veiligheid, maar ook voor de Koninklijke Marechaussee, de Fiscale en Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdiensten, de Algemene Inspectiedienst en de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie en daarnaast een diversiteit aan internationale klanten.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je kan aantoonbaar op HBO werk- en denkniveau acteren;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met Linux; Ubuntu/Debian en scripting;
 • Aantoonbaar evaring met agile werken;
 • Je hebt aantoonbare kennis van netwerkbeheer op basis van Cisco apparatuur;
 • Je hebt aantoonbare kennis van firewalls (forcepoint, iptables, ufw, nftables);
 • Je hebt aantoonbare ervaring met network troubleshooting (wireshark/tcpdump);
 • Je hebt aantaoonbare kennis van VPN/DNS/DHCP/TCP/IP/OSPF/BGP;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het troubleshooten van werkplekken.

Wensen:

 • Competenties: – je handelt zelfstandig en proactief en vraagt hulp als je er niet uitkomt; – je hebt een goed probleemoplossend en analytisch vermogen; – je weet algemene klantvragen snel en duidelijk te vertalen. Geeft daarbij de technische mogelijkheden, beperkingen en alternatieven tijdig en duidelijk aan; – je kunt goed samenwerken met en stelt je op als partner van medewerkers van het NFI op alle niveaus; – je bent klantgericht, klantvriendelijk en stressbestendig; – je bent communicatief vaardig; – je werk is ook je hobby; – je bent security minded;
 • Het is een pré als je kennis hebt van: – vCenter ESXi; – Kubernetes / Openshift; – Openstack; – Ceph; – Splunk; – Prometheus; – Jenkins CI/CD; – Sonatype Nexus; – Harbor Image Registry; – Open BSD;
 • Je hebt ervaring binnen de Rijksoverheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 23 maart 2022. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-08 07:15:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden