.Net Developer | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor .Net Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-179
Startdatum:
01-03-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 80,00


Sluitingsdatum aanvraag:
10-02-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving .Net Developer

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een .Net Developer op basis van 36 uur.

Het Mobile Competence Center van de Belastingdienst (IV-GV-MCC) bestaat uit twee nauw samenwerkende onderdelen, te weten het app-team en het .Net-team. Het app-team ontwikkelt mobiele oplossingen voor burgers en bedrijven, voor de medewerkers van de Belastingdienst en voor andere Rijksdiensten. Het .Net-team bouwt, onderhoudt en beheert zo’n 30 .Net-applicaties voor 10 ketens van de Belastingdienst en is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de generieke .Net-ontwikkelstraat. Deze inhuuraanvraag betreft het .Net-team van het MCC.

Het .Net-team van het MCC is op zoek naar een senior developer en affiniteit voor applicatieontwikkeling, kwaliteit en kennisdeling. Je inzetgebied is breed. Zo word je ingezet op nieuwbouw, functionele wijzigingen en onderhoudswerkzaamheden. Binnen een nieuwbouw-project verdelen de teamleden de werkzaamheden zelfstandig zo optimaal mogelijk. Dat betekent bijvoorbeeld dat bouwers en testers samen verantwoordelijk zijn voor het specificeren samen met de klant (zowel het opstellen van de functionele specificaties als de testspecificaties) en het realiseren van de functionaliteiten en de geautomatiseerde testen. De functionele wijzigingen aan bestaande applicaties en de onderhoudswerkzaamheden worden middels een Kanban-board opgepakt.

Achtergrond:
Wij zijn op zoek naar developer met gedegen kennis van onder andere MVC, Entity Framework, C#.Net, Visual Studio en SQL-server. Voor nieuwbouw-projecten hanteren we Scrum en een test-driven aanpak. Deze aanpak betekent ook een T-shape profiel, aangezien de developer alle stappen van dit traject kan uitvoeren. Denk aan de analyse, de gesprekken met de product owner en het vastleggen van de gevraagde functionaliteiten in use cases en specificaties in Gherkin stijl, het schrijven van unit-tests, het uitwerken van integratietest met gebruik making van Specflow en natuurlijk het bouwen van de front-end en de back-end conform standaarden en richtlijnen. Daarnaast is continue afstemming met de lead-developers van het .Net-team van groot belang, zodat de gekozen technische oplosrichtingen passen in de lange termijn visie van het team. Voor functionele aanpassingen in bestaande applicaties zijn kennis van oudere .Net-technologie en doorzettingsvermogen nodig. In samenspraak met de product owner worden de wensen uitgewerkt en vervolgens gerealiseerd. De onderhoudswerkzaamheden bestaan enerzijds uit het oplossen van incidenten en problems en anderzijds uit het realiseren van technsiche migraties (denk hierbij aan nieuwe versies van Windows Server of SQL Server).

De ontwikkelstraat is vormgegeven in Azure Devops Server (on-premises) waarin de gehele voortbrenging door OTAP is geborgd. Aanpassingen in de build- en release-pipeline zijn onderdeel van de werkzaamheden. Tooling zoals Git voor sourcecontrol en Sonarqube voor code kwaliteitsmetingen zijn onderdeel van de ontwikkelstraat.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie .Net Developer

Harde eisen:

 • Diepgaande kennis van .NET (Core), C#.Net, MVC, Azure DevOps;
 • Diepgaande kennis van en ervaring met Scrum/Agile werken;
 • Kennis van en/of ervaring met een test driven aanpak;
 • HBO – Informatica/Software Engineering;
 • Expert niveau met Backend development met .Net (Core), C#.Net, MVC, Entity Framework, Azure DevOps;
 • HBO werk- en denkniveau (5 Jaar).

Wensen:

 • Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij: -Kan samenwerken; -Gedreven is; -Communicatief vaardig is; -Hoge kwaliteitsstandaarden nastreeft, een voortrekkersrol vervuld en anderen daarin meeneemt; -Gericht is op kennisoverdracht, zowel qua techniek als proces/aanpak; -Hierbij rekening houdend met individuele verschillen;
 • Naast de reguliere .Net-kennis en -ervaring, vragen we kennis van en/of ervaring met Gherkin en Specflow;
 • In de praktijk is kennis en/of ervaring met vergelijkbare tooling natuurlijk een goede indicatie;
 • Kennis van Azure DevOps is een pré;
 • Ervaring als Scrummaster is een pré.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-02-07 08:03:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????



Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden