Modelleur | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Modelleur is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-53
Startdatum:
01-02-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 76,00


Sluitingsdatum aanvraag:
18-01-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Modelleur

Wij zijn namens het Ministerie van Justitie & Veiligheid op zoek naar een Junior Modelleur op basis van 36 uur. Verzamelt, modelleert, configureert en test in Be Informed Studio de detailspecificaties, definities en vereisten om onderhoudbare Be Informed-gebaseerde applicaties te ontwikkelen. Doet dit binnen de gespecificeerde architectuurrichtlijnen en ontwerppatronen, en werkt doorgaans in kleine, agile teams.

Kwalificaties

 • HBO/ WO;
 • Kennis van Be Informed is een pre;
 • Bij voorkeur minimaal 1-2 jaar relevante ervaring op het gebied van softwareontwikkeling;

Kennis van/ervaring met:

 • Requirements engineering;
 • Modelgedreven ontwikkeling;
 • Beheer van bedrijfsregels;
 • Dynamisch / adaptief casemanagement;
 • Testen;
 • Agile ontwikkelmethoden (o.a. SCRUM);
 • Bekend met applicatieservers, databases en integratieplatforms.

Benodigde vaardigheden:

 • Mogelijkheid om business requirements te vertalen naar efficiënte concepten/structuren;
 • Analytisch;
 • Focus op nauwkeurigheid en detail;
 • Zeer productief met een focus om deadlines te halen met de vereiste kwaliteit;
 • Communicatieve vaardigheden om hun deliverables aan zakelijke gebruikers uit te leggen en te verifiëren, enz….

Houding:

 • Resultaatgericht;
 • Zakelijk inzicht.

Achtergrond:
Expertise niet binnen eigen OM-organisatie beschikbaar.

Organisatie:
Het Openbaar Ministerie (OM) zorgt – samen met de politie en andere ketenpartners – voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Dit varieert van winkeldiefstal tot moord en van belastingontduiking tot cybercrime en terrorisme. Het werk van het OM is erop gericht dat daders een passende straf krijgen en dat slachtoffers en nabestaanden het gevoel hebben dat zorgvuldig met hun belangen wordt omgegaan.

Het OM bestaat uit een hoofdkantoor (het Parket-Generaal), 10 arrondissementsparketten, 1 landelijke ressortsorganisatie en een aantal ‘bijzondere’ eenheden t.w. het Landelijk Parket, het Functioneel Parket, het parket CVOM (Centrale Verwerking OM), de DVOM (Dienst Verleningsorganisatie OM) en de Rijksrecherche. Het Openbaar Ministerie is op ca. 35 locaties door heel Nederland gevestigd. In totaal werken ongeveer 5.000 mensen bij het OM.

Aan het hoofd van het OM staat het College van procureurs-generaal. Het College bepaalt het landelijke opsporings- en vervolgingsbeleid van het OM. De zorg voor de organisatie en de bedrijfsvoering ligt eveneens bij het College.

Het College van Procureurs-Generaal van het Openbaar Ministerie heeft in 2020 een OM Informatiestrategie en meerjarenplan 2020-2027 laten opstellen: het Business + Informatieplan OM (BIPOM). In het BIPOM is het doel vastgelegd om in 2027 één uniforme werkwijze te hebben, ondersteund door één modulair opgebouwd zaaksysteem voor alle zaakstromen binnen het strafrecht. Het gaat om de ondersteuning van werkprocessen die nu ondersteund worden door 7 verschillende zaaksystemen. Dit betekent dat op alle parketten van het OM dusdanig uniform gewerkt gaat worden, dat iedereen gebruik kan maken van hetzelfde zaaksysteem, zonder lokale uitzonderingen of technische workarounds. Het project EMMA geeft invulling aan de uitvoering van de strategie die is beschreven in het BIPOM en heeft als doel de 7 zaakssystemen te vervangen en de werkprocessen binnen het OM te uniformeren.

Eisen en wensen voor de functie Modelleur

Harde eisen:

 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • De kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling, wat blijkt uit het cv;
 • De aangeboden kandidaat dient een motivatiebrief aan te leveren: In de motivatiebrief staat duidelijk omschreven, waarom de kandidaat bij het OM wilt werken en waarom de functie bij hem/haar past. De motivatiebrief bestaat uit maximum 1 A-4tje.

Wensen:

 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare relevante werkervaring met requirements engineering, wat blijkt uit het cv (20%)(Meer dan 6 jaar = 100 pt, 4-6 jaar = 75 pt, 2-4 jaar = 50 pt, 0-2 jaar = 25 pt);
 • De aangeboden kandidaat heeft relevante aantoonbare werkervaring met modelgedreven ontwikkeling, wat blijkt uit het cv (20%)(Meer dan 6 jaar = 100 pt, 4-6 jaar = 75 pt, 2-4 jaar = 50 pt, 0-2 jaar = 25 pt);
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare relevante ervaring op het gebied van Agile ontwikkelingsmethoden (o.a. scrum), wat blijkt uit het cv (20%)(Meer dan 6 jaar = 100 pt, 4-6 jaar = 75 pt, 2-4 jaar = 50 pt, 0-2 jaar = 25 pt);
 • De aangeboden kanddiaat heeft affiniteit met applicatieservers, databases en integratieplatforms, wat blijkt uit het cv (20%)(Meer dan 6 jaar = 100 pt, 4-6 jaar = 75 pt, 2-4 jaar = 50 pt, 0-2 jaar = 25 pt);
 • De aangeboden kandidaat heeft eerder ervaring met Be Informed (10%)(Ja = 100 pt, Nee = 0 pt).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-16 07:55:22

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden