Microsoft PAW Specialist AD Engineer | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1362
Startdatum:
10-05-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
30-04-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een Microsoft PAW Specialist AD Engineer op basis van 40 uur per week. 

Binnen de Kamer van Koophandel is een programma gestart om security naar een nog hoger niveau te brengen. Daarbij zijn een twintigtal deelgebieden onderkend, welke in een projectvorm worden opgepakt. Om na oplevering te worden overgedragen aan reguliere beheerteam en/of het Security Operations Center.

Eén van deze projecten behelst het verder uitbouwen en borgen van de Active Directory binnen de Kamer van Koophandel. Wij zijn op zoek naar een kandidaat welke de brug slaat tussen de techniek en security. Een professional die aan beide kanten van de brug kennis, kunde, certificeringen en ervaring meeneemt. Een kandidaat welke veel affiniteit heeft met het inrichten/opzetten van de combinatie tussen IAM en Windows beheer (technisch/functioneel/security). Het doel hierachter is om de werkprocessen en taakverdelingen van deze teams en naar een hoger plan te brengen. De belangrijkste taak voor de kandidaat zal het opnieuw inrichten van een PAW/schoon pad oplossing binnen de KVK AD en Azure omgeving, voor Tier 0, 1 en 2 oplossingen waarbij hardening van de beheersystemen een belangrijk onderdeel is.

De Microsoft Active Directory specialist implementeert het geactualiseerde security model binnen de Active Directory en neemt hierbij ook de nieuwe mogelijkheden van het Microsoft Azure platform mee. Uiteraard zorgt de kandidaat ervoor dat de Microsoft Active Directory op een beheersbare manier wordt ingericht en schoningstrajecten worden opgestart voor alle ACL’s. Waarbij ook veel aandacht dient te worden besteed aan kennisoverdracht en -borging van het security model naar de diverse beheerders. De kandidaat verdiept en implementeer het actuele PAW model, en voert hardenings activiteiten uit op de endpoint en beheer servers.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • In de afgelopen 5 jaar heb je minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Senior Engineer op het gebied van hardening en beveiligingsoplossingen zoals de Microsoft PAW;
 • In de afgelopen 5 jaar heb je aantoonbare ervaring met opdracht(en) voor het (opnieuw) inrichten van een AD omgeving icm met IAM, zowel technisch als functioneel;
 • Competenties: – Kwaliteitsgerichtheid: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk; – Verantwoordelijkheid nemen: Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties; – Analytisch vermogen: Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang; – Communiceren: Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden; – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep. De competenties worden tijdens het interview getoetst. Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Wensen:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt ervaring met SAML, ADFS, AzureAD, PKI, Linux. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met werken in scrum teams. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met werken bij overheidsorganisaties;
 • Je bent in het bezit van MCSE 2016 certificering;
 • Je bent in het bezit van VMware certificering;
 • Je bent in het bezit van Citrix certificering;
 • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar);
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het gemigreren en beheren van Active Directory in verschillende omgevingen. Geef aan hoeveel jaar ervaring.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 03-05-2021 en 05-05-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-04-26 07:22:01

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden