MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist | Den Haag / Hybride

Sorry, deze opdracht voor MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag / Hybride
Aanvraagnummer:
A2023-302
Startdatum:
01-04-2023
Verwachte einddatum:
28-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 90,00


Sluitingsdatum aanvraag:
08-03-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist

Wij zijn namens SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist op basis van 36 uur.

Binnen het team Operational Support zijn wij op zoek naar een ervaren MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist. SSC-ICT gebruikt MicroFocus OpsBridge als centrale monitoring tool(Single Pane of Glass) voor het monitoren van onze omgeving, daarnaast gebruiken wij ondermeer MicroFocus NNMi voor onze netwerken. Als je naast OBM ook nog kennis hebt van NNMi, NOM, RPA, RUM, BVD, UCMDB, Operations Analytics / Predictive Analytics dan zou dat super zijn. Daarnaast zien we ook graag dat je je kennis en ervaring inzet om onze medewerkers op een hoger niveau te krijgen.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de inrichting, ontwikkeling en professionalisering van onze centrale monitoring omgeving en helpt mee met het bepalen van onze element managers voor OBM. Wij hebben al bepaald dat Microsoft SCOM de element manager gaat worden richting OBM voor alle Microsoft producten, maar er moeten nog meer omgevingen worden aangesloten op OBM. Denk hierbij aan Splunk, Vrops, HP Oneview, Fujitsu ISM, SAP HANA, Citrix, etc…

Je werkt samen met je directe collega’s en de specialisten binnen specifieke productgroepen om tot passende oplossingen te komen. Je kennis draag je over aan je collega’s. Daarnaast lever je input aan de verbetering van de werkprocessen. Diepgaande kennis van MicroFocus OBM is in deze rol absoluut noodzakelijk. Doelstelling is om te komen tot een robuuste inrichting van ons centrale monitoring platform!

Achtergrond:
De huidige monitoring omgeving bestaat uit een veelvoud van monitoring oplossingen. Hierover willen wij een consolidatieslag uitvoeren om uiteindelijk te komen tot een centrale monitoring omgeving met OBM als Single Pane of Glass en alle relevante element managers gekoppeld aan OBM. Onze oplossingen zullen uiteindelijk gebruikt gaan worden door onze Operation Control Room, de beheerteams en onze klanten. De uit te voeren werkzaamheden zullen dus heel divers zijn!

MicroFocus Operations Orchestration(OO) is benoemd tot de Centrale Orchestration tool van SSC-ICT. Hierdoor gaan de komende tijd naar verwachting veel werkzaamheden naar ons toekomen. Om dit in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een ervaren MicroFocus OO specialist.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie MicroFocus Operations Orchestrator(OO) specialist

Harde eisen:

  • HBO Diploma behaald richting informatica, aantoonbaar op CV.

Wensen:

  • Competenties: -Hands-on mentaliteit; -Goed kunnen structureren; -Plannen en organiseren; -Resultaatgerichtheid;
  • Ervaring en kennis van o.a. Sitescope, ITOM, Optics en APM/BPM, aantoonbaar op CV Keuzemogelijkheden 0-2 jaar ervaring aantoonbaar op CV (5 Punten) 2-3 jaar of meer, aantoonbaar op CV (10 Punten);
  • Ervaring en kennis van de inrichting Microfocus OO en/of OBM, aantoonbaar op CV Keuzemogelijkheden 0-2 jaar ervaring, aantoonbaar op CV (5 Punten) 2- 3 jaar of meer ervaring, aantoonbaar op cv (10 Punten);
  • Ervaring en kennis NOM, RPA, RUM, BVD, UCMDB, RTSM, Operations Analytics / Predictive Analytics, aantoonbaar op CV (onderdeel van OBM) Keuzemogelijkheden 0-2 jaar ervaring, aantoonbaar op CV (5 Punten) 2-3 jaar of meer ervaring, aantoonbaar op CV (10 Punten);
  • Kandidaat dient ruime ervaring te hebben met het bouwen van Operations Orchestration oplossingen, aantoonbaar op CV Keuzemogelijkheden 0-2 jaar ervaring , aantoonbaar op CV (5 Punten) 2-3 jaar of meer ervaring, aantoonbaar op CV (10 Punten);
  • Ervaring in werken bij (rijks) overheid en of vergelijkbare bij grote ICT organisaties, aantoonbaar op CV Keuzemogelijkheden 0-2 jaar ervaring, aantoonbaar op CV (5 Punten) 2-3 jaar of meer, aantoonbaar op CV (10 Punten).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-06 12:43:03

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden