Mendix Advanced Business Engineer | Zuiderparkweg 300 Rotterdam

Sorry, deze opdracht voor Mendix Advanced Business Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Zuiderparkweg 300 Rotterdam
Aanvraagnummer:
A2024-772
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
16-05-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Mendix Advanced Business Engineer

Waar ben jij van?
Jij bent van het ontwikkelen van applicaties. Wil jij als Medior Mendix Advanced Business Engineer het verschil maken in de ontwikkeling van de dienstverlening van een wereldstad? Dan hebben wij de perfecte klus voor jou.

Jouw functie
Als RAD|Mendix Advanced Business Engineer werk je mee aan de ontwikkeling van de RAD dienstverlening binnen Rotterdam. De product owner is je belangrijkste sparringpartner en je werkt samen met kennishouders van de klant. Je werkt volgens afgesproken (Rotterdamse) standaarden en beleidslijnen en stemt werkzaamheden af. Je signaleert problemen en adviseert proactief over oplossingen. Je verplaatst je in de rol van de klant en vraagt je altijd af of jouw oplossing aan zijn/haar doelstelling bijdraagt.

Dit ga je doen:
Vanuit je Medior Mendix Advanced ervaring en je kennis van agile/scrum werken lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van diverse applicaties, in een cluster scrumteam, ondersteund door een ervaren scrummaster, met andere ervaren Mendix Business Engineers. Omdat je vanuit het centrale RAD Expert team werkt lever je ook een bijdrage aan generieke bouwblokken en het uitdragen en toepassen van de ontwikkelconventies van Rotterdam. Wij zoeken Business Engineers voor verschillende RAD projecten bij onze business units (clusters).

Jouw profiel
Je bent een RAD|Mendix Advanced business engineer die denkt in oplossingen. Je beschikt over (probleem) analytisch vermogen. Je kunt actief reageren op vragen en problemen en bent daarbij klant- en resultaatgericht. Collegialiteit en integriteit staan hoog in ons vaandel en passen ook bij jou. Je bent een echte teamspeler en wilt graag gezamenlijk resultaten behalen. Je hebt het vermogen om collega’s op sleeptouw te nemen om hen ook naar een hoger niveau te brengen. Verder ben je communicatief vaardig in woord en geschrift en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

De afdeling
Rotterdam heeft de grootste ICT-afdeling in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren, beveiligen en (door)ontwikkelen van alle ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie als in de stad. We werken met de meest geavanceerde technologiën om Rotterdam beter en innovatiever te maken. Sinds januari 2018 werken we met Rapid Application Development (RAD) op het Mendix platform, waarbij we samen met de business units (clusters) processen modelleren en applicaties maken in meerdere BizzDevOps teams, die worden ondersteund door een centraal RAD Expert team.

Als RAD|Mendix Advanced business engineer kom je te werken bij het cluster Stadsbeheer van de gemeente. De functie is onderdeel van de afdeling Klanttoepassingen, team Software Ontwikkeling RAD van de directie IIFO (Informatie, Innovatie, Facilitair en Onderzoek). Je leidinggevende is de teamleider Software Ontwikkeling RAD, de dagelijkse afstemming doe je met de RAD-coördinator.

De organisatie
De backbone van de organisatie. Dat zijn wij. Bestuurs- en Concernondersteuning (BCO) is de Haarlemmerolie van de gemeentelijke organisatie. Wij zorgen ervoor dat ruim 15.000 collega’s en het college van burgemeester en wethouders elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen voor de stad. We worden vaak de backbone van de gemeentelijke organisatie ‘het concern’ genoemd, in de praktijk is dat misschien zo, maar wij hebben slechts een bescheiden rol. Het zijn onze collega’s van andere organisatieonderdelen die wij in de schijnwerpers willen zetten zodat de stad op hen kan rekenen.

Eisen en wensen voor de functie Mendix Advanced Business Engineer

Harde eisen:

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Mendix Developer, opgedaan in de afgelopen 5 jaar;
 • Je bent in het bezit van een Mendix Advanced Developer certificaat.

Wensen:

 • Je hebt ervaring met het werken bij een overheidsorganisatie;
 • Je hebt ervaring als Front-End, UI/UX Expert in Mendix projecten;
 • Je hebt ervaring als Mendix & React Developer;
 • Je hebt de ‘JavaScript Algorithms and Data Structures’ certificering;
 • Je hebt een ‘Front End Development Libraries’ certificering;
 • Je hebt een ‘Responsive Web Design’ certificering;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van custom Mendix widgets.

Je hebt ervaring met het werken met:

 • HTML 5;
 • CSS/SCSS;
 • Figma;
 • Git;
 • TypeScript;
 • Visual Studio Code;
 • SCRUM;
 • React;
 • Adobe Illustrator;
 • Postman;
 • UI/UX Design.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 21 mei 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Geschatte gespreksduur per gesprek: 30 – 60 minuten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-08 13:56:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden