Medewerker Beheer ICT | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Medewerker Beheer ICT is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-924
Startdatum:
03-07-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-06-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Medewerker Beheer ICT

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Medewerker Beheer ICT op basis van 40 uur.

Field Service Engineer (Medewerker Beheerder ICT)
Defensie stelt hoge eisen aan haar ICT-producten en -diensten. Deze moeten van hoogstaande kwaliteit, veilig en 24/7 beschikbaar zijn. Iedereen moet op elk moment van de dag waar dan ook bij zijn of haar informatie en systemen kunnen. Van medewerkers op kantoor, in uitzendgebieden en op oefening tot de Koninklijke Marechaussee aan de grens op Schiphol. Wat er ook gebeurt, de IT van Defensie moet het altijd doen!

De afdeling Connectiviteit vervult hierin een onmisbare rol. Zij levert informatie- en communicatietechnologie waar elke Defensiemedewerker elke dag mee te maken heeft, op nationale Defensielocaties, maar zeker ook daarbuiten. Als medewerker beheerder ICT werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering, werkt aan lifecycles en het onderhoud van de verschillende delen van het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network). Op een normale werkdag weet je welke taken je die dag gepland hebt, welke uitvoeringen moeten worden opgeleverd of juist gestart, en wat er nog geregeld moet worden. Dat is je dagplanning. Maar de dagen gaan niet altijd als gepland dus als het nodig is spring je flexibel bij en help je je directe collega’s. Je hebt dan ook geen 9-to-5 mentaliteit. Je bent je bewust van je rol en ook dat de kwaliteit van de dienstverlening in belangrijke mate wordt bepaald door het teamverband op je afdeling. De functie is uitermate geschikt voor een starter in de ICT en schoolverlaters. Op de afdeling word je begeleid en zal je trainingen krijgen in het werkgebied van IP technologie.

Voor deze functie ga je binnen Nederland op pad en hiervoor heb je een eigen auto tot je beschikking. Je voert installatiewerkzaamheden uit waar je af en toe lichte tilwerkzaamheden moet uitvoeren. Hier ben je natuurlijk toe in staat.

Waar ga je werken?
Jouw standplaats is Camp New Amsterdam te Huis ter Heide. Werkzaamheden voer je uit als lid van de sectie Connectiviteit. De sectie Connectiviteit ontwerpt, realiseert e beheert het NAFIN Transport Netwerk (NTN), alsmede de daaraan gekoppelde lokale, bekabelde en draadloze netwerken op meer dan 300 vaste locaties van defensie en haar ketenpartners.

Wat vragen we?
Voor deze functie heb je een MBO werk- en denkniveau nodig, bij voorkeur afgeronde opleiding op het gebied van Informatica of Computertechniek. Ook heb je een veiligheidscertificering zoals NEN3140-Vakbekwaam Persoon, VCA en ESD nodig. Als je deze nog niet bezit, dan ben je bereid om deze zo snel mogelijk te behalen. Verder is het van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer. Als je ervaring hebt met één, meerdere of misschien alle van de onderstaande elementen; dan zijn dit grote pre’s:

 • Geldig certificaat CCNA Routing & Switching;
 • Extreme Networks Routing & Switching tbv LAN;
 • Cisco Wireless Networks tbv LAN;
 • Eaton 230V en 48V UPS systemen.

Achtergrond:
Extra capaciteit om het project LOL te ondersteunen en de achterstand Incidenten op te lossen. Ook extra inzet op overige lifecycle projecten.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Medewerker Beheer ICT

Harde eisen:

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over een MBO werk- en denkniveau. Dit zal worden getoetst vanuit het CV en een mogelijk toelichtend gesprek;
 • Kandidaat is in het bezit van een Nederlands identiteitsbewijs;
 • Kandidaat heeft aantoonbaar affiniteit met ICT op het gebied van Netwerken (Routers en switches);
 • Kandidaat heeft aantoonbaar kennis en ervaring met zelfstandig werken in de buitendienst;
 • Kandidaat is in het bezit van of heeft de bereidheid tot het behalen van VCA, NEN3140 en ESD certificaten.

Wensen:

 • Kandidaat heeft een afgeronde CCNA opleiding;
 • Kandidaat heeft meerjarige ervaring in de buitendienst op het gebied van Netwerken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-16 08:11:04

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden