MECM/SCCM specialist in de rol van ontwerper en beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0169
Startdatum:
21-03-2022
Verwachte einddatum:
30-06-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
08-02-2022 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Senior MECM/SCCM specialist in de rol van ontwerper en beheerder op basis van 36 uur per week.

SSC-ICT gebruikt Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM/SCCM) als centrale beheertool voor alle Windows servers en werkplekken. Binnen het team Operational Support zijn wij op zoek naar een senior MECM/SCCM specialist op het niveau van ontwikkelen tot inrichten en consolideren. Je levert een belangrijke bijdrage aan de inrichting, ontwikkeling en professionalisering van een centrale MECM omgeving. Je werkt samen met directe collega’s en de specialisten binnen specifieke productgroepen om tot een passende oplossingen te komen. Je kennis draag je over aan je collega’s. Daarnaast lever je input aan de verbetering van de werkprocessen. Diepgaande kennis van MECM/SCCM m.n. op het gebied van de infrastructuur is in deze rol absoluut noodzakelijk. Doelstelling is om de bestaande decentrale omgevingen te consolideren tot een stabiele centrale MECM omgeving in het datacenter.

Achtergrond opdracht:
De huidige MECM omgeving bestaat uit verschillende sites verspreid over de verschillende ministeries. Hierover willen wij een consolidatieslag uitvoeren om uiteindelijk tot een centrale MECM omgeving te komen. De oplossing zal uiteindelijk gebruikt gaan worden door onze productgroepen en klanten. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooral gericht op de technische aspecten van de site!

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Diepgaande kennis van de Microsoft Configuration Manager (MECM/SCCM current branch) infrastructuur;
  • Je hebt ruime ervaring met implementatie en beheer van Microsoft Configuration Manager (MECM/SCCM current branch) infrastructuur. ( 5 jr );
  • Je hebt ruim 3 jaar ervaring bij de overheid of vergelijkbare complexe IT omgevingen.

Wensen:

  • Competenties: Hands-on mentaliteit, goed kunnen structureren, documenteren, integer en resultaatgericht;
  • Aanvullende kennis van: – Windows 2016 Server; – Windows SQL 2016 Server; – Powershell 3.0; – CMPivot;
  • Ruime ervaring in een enterprise omgeving met de Microsoft System Center producten.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-04 09:12:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden