Manager Informatiemanagement (lijnmanager) – CN24040306 | Leeuwarden

Sorry, deze opdracht voor Manager Informatiemanagement (lijnmanager) – CN24040306 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Leeuwarden
Aanvraagnummer:
A2024-691
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
01-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
06-05-2024 14:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Manager Informatiemanagement (lijnmanager) – CN24040306

Als Manager informatievoorziening (manager BCO) ben je integraal (mensen, middelen en inhoud) verantwoordelijk voor jouw team. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, begeleiding en de (loopbaan)ontwikkeling van je medewerkers. Jouw team bestaat uit verschillende professionals zoals business consultants, productowners/functioneel beheerders, architecten, adviseurs bedrijfsvoering en managementondersteuners. Je coacht en faciliteert hen en met elke individuele medewerker geef je invulling aan zijn/haar ontwikkeling. Jouw doel is het team en de medewerkers als professionals naar een hoger niveau te tillen en te sturen op het behalen van resultaat.
In de dynamische en innovatieve wereld van de dienstverlening, inning, incasso en IT zijn verbinding, vernieuwing en het zien van kansen belangrijke aspecten die wij zoeken in de manager informatievoorziening. Eén van de belangrijkste kerntaken van de afdeling BCO is het garanderen van de bedrijfscontinuïteit van deze systemen, services en processen. Dit wordt gedaan in samenwerking met onze afdeling ICT. Als manager informatievoorziening/BCO schakel jij daarom met de ICT manager en heb je een belangrijke escalatierol. Samen met een projectmanager draag je vanuit businessperspectief zorg voor een goede opstelling van medewerkers in een veranderlijn. Kortom jij acteert op het snijvlak van Business en IT. Hiernaast draag jij visie uit op bovenstaande onderwerpen, creëer je draagvlak bij opdrachtgevers en weet je de professionals uit jouw team vanuit hun talenten in te zetten. Ook is het gezien de sterk veranderende omgeving en de ontwikkelingen die het CJIB (en de Directie D&I) momenteel doormaakt, zoals digitalisering, robotisering, Clustering Rijksincasso en de focus op persoonsgericht werken, belangrijk dat jij affiniteit hebt met deze vernieuwingen.

Achtergrond

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.

Organisatie

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.

Eisen en wensen voor de functie Manager Informatiemanagement (lijnmanager) – CN24040306

Harde-eisen

 • Ervaring met leidinggeven aan professionals
 • Overziet de samenhang van werkprocessen en (management) vraagstukken binnen het eigen werkterrein en andere werkterreinen en weet daar op in te spelen, bijvoorbeeld door verbetervoorstellen te doen
 • Generieke kennis van IT en weet daarmee discussies te leiden en knopen door te hakken
 • WO werk en denk niveau
 • Ervaring met Agile werken
 • Werkervaring binnen het CJIB (1 jaar)

Wensen

 • Werkzaam op het grensgebied business-ICT
 • Agile/Scrum/SAFe
 • Voorkeur bekendheid met overheidsorganisaties en mogelijk justitie/veiligheidsdomein
 • Bereid om minimaal 3 dagen op locatie in Leeuwarden te werken

Competenties

 • Veranderkundig sterk
 • Analytisch sterk en maakt nieuwe materie snel eigen
 • Verbindend leiderschap
 • Organisatiesensitiviteit

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-30 13:52:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden