Ketenbeheerder (in de rol van DevOps Engineer) | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1356
Startdatum:
01-06-2021
Verwachte einddatum:
30-11-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
27-04-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een Ketenbeheerder (in de rol van DevOps Engineer) op basis van 36 uur per week.

Logius realiseert een Logius (Private) Cloud Platform dat ontwikkeld en beheerd wordt (op basis van met name CNCF Componenten). Hiervoor zoeken we versterking met een Senior DevOps engineer. De taken van de DevOps Engineer bestaan onder andere uit: het in een DevOps team ontwikkelen en beheren van het Logius Cloud Platform, in een SAFe agile organisatiestructuur, automatiseren en optimaliseren van software en systemen, uitvoeren en onderhouden van onderhoudsreleases, testen en testautomatisering, deployment, configratiemanagement, monitoren en laten draaien van storagepaltform, in de loop van 2021 zullen 24/7standby diensten tot het takenpakket gaan behoren. In wisseldiensten behoort het borgen van operationele hygiene (interne klanten bedienen) ook tot het takenpakket.

Achtergrond opdracht:
Binnen de Agile Release Train Platform & Connectiviteit maak je onderdeel uit van een van de teams van de Platformontwikkeling, Connectiviteit en Generieke services.

De ART P&C zorgt voor:

  • Waarborgen van betrouwbaar transport van data voor informatieverwerking tussen overheden en burgers of bedrijven of tussen overheidspartijen onderling, optimaal bestand tegen interrupties en verstoringen;
  • De ontwikkeling van een robuust, schaalbaar, flexibel en wendbaar Logius Cloud Platform dat geschikt is voor het hosten van applicaties met moderne applicatiearchitecturen en dat aanvullende services biedt voor bijvoorbeeld geautomatiseerd (CI/CD) en geprogrammeerd verloop van code naar productie, monitoring & logging;
  • Implementeren van generieke services op het Logius Platform die door het Federatief Berichtenstelsel gebruikt gaan worden en door andere Logius voorzieningen of overheidsorganisaties. De ART P&C creëert de mogelijkheid om de waarde die Logius biedt meer dan nu betrouwbaar, flexibel en schaalbaar voor de afnemers, burgers en bedrijven te realiseren.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Kubernetes, AWS;
  • Minimaal HBO niveau;
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als DevOps Engineer bij gerenomeerde instantie(s);
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met Kubernetes, AWS en/of Azure en/of Google Cloud.

Wensen:

  • Competenties: Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, je bent proactief, flexibel en resultaatgericht.Je kunt zo handelen dat je het vooraf vastgestelde doel, product of effect bereikt.Je bent stress bestendig en goed in staat om prioriteiten te stellen.Je bent kwaliteitsgericht. Je bent analytisch en in staat om complexe vraagstukken om te zetten in heldere oplossingen.Je bent samenwerkingsgericht. Je kunt met anderen een gezamenlijk resultaat bereiken en je hebt coördinerende vaardigheden. je werkt methodisch, systematisch en jouw werkwijze en overwegingen zijn navolgbaar en verifieerbaar;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van cloud dienstverlening en houdt aantoonbaar je kennis op peil op de relevante onderwerpen;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-04-23 07:23:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden