Ketenbeheerder / Functioneel beheerder | Den Haag icm vanuit huis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag icm vanuit huis
Aanvraagnummer:
A2022-0496
Startdatum:
18-05-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28-04-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Het Productiehuis van Logius is voor het team Aansluitondersteuning op zoek naar ervaren Ketenbeheerders voor diverse beheerwerkzaamheden voor de producten en diensten van Logius. Vanwege de aard van de activiteiten van het team behoort 1e lijns ondersteuning (servicedesk/helpdesk) tot het primaire takenpakket van deze ketenbeheerder.

Als Ketenbeheerder ondersteun je klanten bij het aansluiten op de Logius producten en diensten, beantwoord je vragen en handelt deze af. Bij de afhandeling bewaak je de afhandeltijden en voortgang van de meldingen. Daarnaast zorg je voor een kwalitatief goede registratie van de contactmomenten in de melding.

Je levert een bijdrage aan het inregelen van servicesupport bij uitbreiding van bestaande producten en diensten. Ook denk je mee over het oplossen van knelpunten bij producten en processen.

Je levert een bijdrage aan de verbetering van de dienstverlening en de doorontwikkeling, in de component of feature teams volgens onze Agile/Safe werkwijze. Je draagt proactief bij aan de continue verbetering van de manier waarop jij en het team Aansluitondersteuning te werk gaan.

Tot de taken behoren:

– Aansluiten van organisaties op de Logius diensten, het behandelen van vragen over aansluiten en het aansluitproces.

– Afhandelen van wijzigingsverzoeken van organisatie die zijn aangesloten op de producten en diensten van Logius.

– 1e aanspreekpunt (via e-mail en telefoon) bij het oplossen van storingen, problemen en vragen over het gebruik van de producten en diensten van Logius.

– Samen met het team in de dagelijks stand-up de werkvoorraad, bezetting en sprintdoelen doorspreken en managen.

– Up-to-date houden van documentatie, werkinstructies, communicatie sjablonen en de kennisbank.

– Onjuistheden op de www.logius.nl website en webformulieren melden en laten corrigeren.

– Analyseren van de eigen werkprocessen en hulpmiddelen en het uitwerken van verbetervoorstellen, het analyseren en monitoren van supportmeldingen, klantvragen en processen, om daarmee de dienstverlening te kunnen verbeteren.

– Realiseren en implementeren van verbeteringen, indien nodig in samenwerking met andere teams binnen het Productiehuis.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau ( 5 jr)
  • Aantoonbare ervaring in een eerstelijns support omgeving met ICT-beheer of –dienstverlening (LET OP: géén ICT-middelen, infra- of werkplekbeheer), bij voorkeur binnen de Rijksoverheid. ( 5 jr)
  • Kennis en ervaring in het aannemen, registreren en afhandelen van incidenten, meldingen, wijzigingsverzoeken en serviceverzoeken en bewaking van de voortgang van de afhandeling. ( 5 jr)
  • Aantoonbare ervaring in het analyseren van knelpunten en (bijdragen aan) het uitwerken en implementeren van oplossingen ( 5 jr)

Wensen:

  • De Logius kerncompetenties zijn:• Durf• Initiatief• Flexibel• Resultaatgericht• Samenwerken• ZelfontwikkelingSpecifiek voor deze functie zijn daarnaast de volgende competenties gewenst:• Klantgericht• Analytisch, Plannen en organiseren, zelfsturend, proactief, (zelf)kritisch
  • Kennis van de diensten en producten van Logius is een pré.
  • Ervaring met of kennis van de Agile/Safe werkwijze.
  • Kennis van relevante technische standaarden (zoals SMTP, POP3, FTP, WUS, SAML, CGI, PKIo Certificaten) is een pré.
  • Ervaring met Clientèle, Confluence en Jira.
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of je bent bereid deze op korte termijn te behalen: Agile/Scrum foundation en Safe for Teams.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 3 & 4 mei. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-04-21 08:27:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden