Senior Ketenbeheerder | Den Haag

Functie omschrijving

Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

DigiD is hét authenticatiemiddel van de burger voor de digitale overheidsdienstverlening. Bijna iedereen in Nederland kent en gebruikt DigiD, DigiD is een essentiële dienst die ervoor moet zorgen dat burgers veilig en vertrouwd overheidsdiensten kunnen afnemen. Als ketenbeheerder DigiD kom je terecht in een enthousiast en jong team dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van DigiD.

Als ketenbeheerder DigiD ben je primair verantwoordelijk voor het (procesmatig) oplossen van incidenten en problemen en voor het doorvoeren van wijzigingen voor DigiD. Belangrijk hierbij is de dagelijkse aansturing van leveranciers die bij het oplossen van problemen en het doorvoeren van wijzigingen een uitvoerende rol hebben. Je denkt mee en adviseert over technische en functionele wijzigingen op DigiD. Ook speel je een belangrijke rol bij het in beheer nemen van nieuwe producten en releases. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken over beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid gewaarborgd blijven. Ook het opstellen en uitvragen van impactanalyses hoort bij je rol en houd je je bezig met het oplossen van bevindingen die voortvloeien uit beveiligingsassessments en audits. We zoeken een ketenbeheerder die beschikt over relvante technische kennis en die over voldoende senioriteit beschikt om in belangrijke en omvangrijke projecten deze expertise in te zetten en tegelijkertijd er voor te zorgen dat de oplossingen ook goed beheerd kunnen worden.

Functie eisen

Minimaal HBO opleidings-, werk- en denkniveau
ITIL
Je hebt aantoonbare kennis van informatiebeveiliging en IT auditing.
Je hebt kennis en ervaring met webservices en XML. Je hebt een ruime technische bagage en kan je snel nieuwe zaken eigen maken.
Ervaring met complexe omgevingen binnen de (rijks)overheid is een pre.
Je bent omgevingsbewust. Je kunt relevante politieke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen waarnemen en daarmee rekening houden in je werkzaamheden.
Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent bereid om periodiek standbydiensten te draaien.

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
1035
Startdatum:
2017-07-17
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-06-29
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Gesprekken vinden plaats op: 10/11-07-2017

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-06-29 13:08:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden