Junior Junior Content Manager

Functie omschrijving

BR|KOOP zorgt voor de dagelijkse publicatie van officiële bekendmakingen via het internet namens de Rijksoverheid, waterschappen, provincies en het grootste gedeelte van de gemeentes in Nederland. Een van de bekendste uitgaven is de Staatscourant die sinds een aantal jaren uitsluitend in digitale vorm wordt uitgegeven. Daarnaast levert KOOP o.a. diensten voor het opstellen van publicaties, het faciliteren van het wetgevingsproces, inspraak door burgers en publiceert zij de wet in digitale vorm. KOOP is continue bezig met innovatie van haar producten en diensten. UBR|KOOP voert de regie over de voor haar ontwikkelde producten. Hiervoor maakt zij gebruik van de kennis en ervaring van externe specialisten.

 

UBR|KOOP heeft per 1 augustus 2016 het beheer en de doorontwikkeling van het portaal www.overheid.nl als opdracht vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken aangenomen. Op dit moment vindt de transitie plaats om de lopende exploitatie in de organisatie van KOOP onder te brengen

Functie eisen

De juniors versterken het redactieteam van overheid.nl. De juniors hebben een passende opleiding en mogelijk al enige werkervaring binnen de overheid. De juniors hebben een achtergrond in (technische) bestuurskunde, informatie managent en/of maatschappelijke sturing en ontwikkeling. De juniors hebben al enige ervaring opgedaan met redactie, content management, data analyse en burgercommunicatie. De juniors zijn aantoonbaar effectief in communicatie via publicatie op internet en sociale media.

 

UBR|KOOP zoekt juniors met geen tot weinig werkervaring, een hands-on instelling en bereidheid om tijdens werk te leren.

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
388
Startdatum:
2016-10-03
Verwachte einddatum
2017-03-31
Aantal uur per week:
32
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-09-22
Contactpersoon Quest4:
Alies de Graaf

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Alies de Graaf Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-09-22 17:51:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden