Java Ontwikkelaar | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Java Ontwikkelaar is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-752
Startdatum:
12-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Java Ontwikkelaar

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Java Ontwikkelaar op basis van 36 uur.

Voor DVA (Douane Vervoer Applicatie) zijn we op zoek naar twee ervaren Java ontwikkelaars, voor een nieuw te vormen team. Dit team zal naast de huidige twee teams, werken aan het ontwikkelen van een nieuwe applicatie. Het gaat hierbij in eerste instantie om het valideren van berichten. Later zal het team op de overige werkzaamheden voor de applicatie ingezet gaan worden. Specifieke vakkennis: – ruime kennis en ervaring met Java en JEE – ervaring met Angular is een pré – kennis en ervaring met Unit testing en codekwaliteit – ervaring met JPA, XML en DB2 op Mainframe is een pré- ervaring met de MTHV’s Java ontwikkelstraat is een préNaast de vanzelfsprekende brede vakkennis die van de ontwikkelaar gevraagd wordt wordt ook gevraagd: – kennis van SCRUM en ervaring met SCRUM-trajecten- zeer goede communicatieve vaardigheden, gericht op samenwerking (“teamplayer”), flexibele instelling, drive en doorzettingsvermogenWe zoeken iemand die echt gemotiveerd is om in een Agile/Scrum omgeving te werken en daaraan ook actief wil bijdragen (binnen en buiten het eigen team). Algemene taken van een teamlid binnen een MultiDisciplinair-team zijn: – Je draagt bij aan het verfijnen van backlog items – Je draagt bij aan het plannen van iteraties – Je draagt bij aan het meten en verbeteren van de uitgevoerde werkzaamheden – Je neemt actief deel aan de benodigde scrum sessies en events – Je werkt samen met andere multidisciplinaire teams om te zorgen dat de keten altijd blijft werken – Je ondersteunt en vervangt daar waar nodig collega’s binnen het multidisciplinaire team.

Achtergrond:
De Douane Keten Aangifte (DA) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de Douane aplicaties, diw het aangifteproces voor Douane ondersteunen. Daaronder vallen de systemen voor oa invoeren, doorvoeren en uitvoeren van goederen naar de EU (en Nederland). Voor het proces Vervoer wordt een nieuwe applicatie DVA (Douane Vervoer Applicatie) ontwikkeld, die het huidige systeem vanaf 2025 zal gaan vervangen. Deze nieuwe applicatie wordt ontwikkeld met 3 teams. De ontwikkeling van applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties binnen de IV Douane organisatie vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. Alle Douane applicaties zijn in beheer in 3 ketens, welke bestaan uit meerdere multidisciplinaire teams. Dergelijke teams bestaan uit een mix (multidisciplinair) van ontwikkelaars, aangevuld met een Scrum Master en een Product Owner.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Eisen en wensen voor de functie Java Ontwikkelaar

Harde eisen:

 • JAVA JEE;
 • Ervaring met Angular is een pré;
 • Ruime kennis en ervaring met JAVA en JEE ( 3 jr );
 • Kennis en ervaring in een Scrum Agile omgeving ( 2 jr );
 • Minimaal HBO diploma.

Wensen:

 • Competenties: flexibel, creatief, pro- actief, analytisch denkvermogen, teamplayer.
 • Kennis van deployment-tooling, JPA, XML;
 • Kennis van Jenkins, Git, Bitbucket, Jira, Confluence en van testframeworks zoals Robot Framework, JUnit, Selenium;
 • Kennis van Angular;
 • Kennis van Douane processen;
 • IBM WebSphere Application Server (WAS), DB2, MQ;
 • In staat zijn om gebruikerswensen, samen met de productowner en het multidisciplinaire team te detailleren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-15 10:27:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden