Java Developer | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Java Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-1275
Startdatum:
09-10-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 80,00


Sluitingsdatum aanvraag:
18-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Java Developer

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Java Developer op basis van 36 uur.

Voor IBS Omzetbelasting (OB), specifiek team De Musketiers zijn we op zoek naar een ervaren Java Developer die ook ervaring heeft met Camunda voor straight-through-processing . Als Java applicatieontwikkelaar bouw je mee aan een gemoderniseerd IT landschap onder architectuur. Je houdt je bezig met het vertalen van functionele vragen naar standaard functionaliteit binnen een geïntegreerd systeemlandschap, zodat de gebruikers op een effectieve en efficiënte wijze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en de geautomatiseerde verwerking vlekkeloos verloopt.Je voert wijzigingen door aan bestaande programmatuur, creëert nieuwe programma’s en voert technische verbeteringen door. We verwachten dat je hiertoe zelfstandig in staat bent. Er wordt ook in de vorm van pair-programming en pull-requests verwacht dat je het werk van mede-bouwers naar een kwalitatief hoog niveau brengt. Onderdeel daarbinnen zijn geautomatiseerde testen. Bij de code maak je unittesten en in samenwerking met de testers draag je ook bij voor de integratie / systeem testen. Wat verwachten we verder van onze Java developer? Het oplossen van bevindingen, incidenten & problems daar waar nodig. Het meedenken en adviseren over het ontwerp en de architectuur van de applicatie. Het ondersteunen van de overige teamleden en waar nodig bijspringen om gezamenlijke sprintdoelen te halen. In sprints van 2 weken wordt nauw samengewerkt met de productowner aan oa. nieuwe functionaliteit. Team De Musketiers bestaat momenteel uit: – 2 Business Analisten – 4 Java Developers waarban 1 trainee – 1 Java Developer/Scrummaster – dedicated productowner Minimale uren per week 32 en maximaal 36 uur per week Let op: het gaat om een langdurige inzet

Achtergrond Opdracht 
Op dit moment wordt door team De Musketiers gewerkt aan de OrderBoeteList, toekomstige klussen voor dit team liggen waarschijnlijk bij de EU KOR, de europese Kleine Ondernemers Regeling Onze IV-afdeling is gestart met de modernisering van het IT-landschap. Deze verandering bestrijkt de inrichting voor alle wetgeving in de OB.

Organisatorische context en cultuur
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Java Developer

Harde eisen:

 • Kennis van programmeren in Java;
 • Binnen een Java-omgeving (micro-services);
 • Ervaring met Java (5 Jaar);
 • Container Hosting Platform (2 Jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: Stressbestendig; Energiek; Pro-actief; Analytisch; Samenwerkingsgericht; Leergierig/nieuwsgierig; Communicatief vaardig; Flexibel; Opbouwend kritisch; Nederlandstalig;
 • SAFe; Scrum;
 • Camunda bij voorkeur versie 8; ContainerHostingPlatform – OpenShift; DevOps; Java;
 • Angular; Webservices; Testautomatisering bijv. Cucumber; Mainframe (zijdelings);
 • Ipas; DB2; PostGres;
 • SQL; Jenkins; Maven; Tekton;
 • Sonarcube; GIT; Jira; Confluence;
 • XML; XSD; Splunk; Springboot.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-13 08:27:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden