Java Developer | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Java Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-79
Startdatum:
01-02-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32-36
Indicatie uurtarief:


€ 93,00


Sluitingsdatum aanvraag:
20-01-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Java Developer

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Java Developer op basis van 32-36 uur.

Binnen Generieke Voorzieningen afdeling gegevens, onderdeel van Belastingdienst/IV, is de train HI verantwoordelijk voor de realisatie van IT software die de business gebruikt om handhaving en inkomensgegevens in te winnen , te bewerken, te verstrekken of ter beschikking te stellen. Deze train bestaat uit 7 ontwikkelteams waarvan 6 JAVA teams en 1 Cobol team. Daarnaast is er een zgn voorbereidingsteam die in samenwerking met het portfolioteams uitwerkt welke features de ontwikkelteams kunnen gaan oppakken. De train werkt SAFE Agile. Bij 1 van de JAVA ontwikkelteams te weten het team Uranus is een vacature ontstaan door het vertrek van een senior Java developer. Het team Uranus bestaat uit twee testers, een ontwerper, drie bouwers en een parttime scrummaster.Het team voert afwisselende opdrachten uit voor nieuwe functionaliteit. Op dit moment ligt de nadruk op OBW.

Achtergrond:
Het team Uranus doet vooral de nieuwbouw voor het Ontsluiten van de BasisRegistratie WOZ (OBW). De Gegevens worden ontsloten via het Kadaster, Logius en O&M. Ze worden ter beschikking gesteld en of verstrekt aan DF&A (voor Analyse en BI), het VIA proces en aan alle middelsystemen die WOZ gegevens nodig hebben in hun primaire proces (IH, Toezicht etc.) . Van de inzet wordt verwacht dat hij of zij zowel voor de te onderhouden systemen en voor het nieuwe systeem alle relevante bouwactiviteiten gaat oppakken. Kennis (t shape) met Java bouw is een eis in het kader van de samenwerking met de bouwers.

Het team voert afwisselende opdrachten uit voor nieuwe functionaliteit en soms ook onderhoudswerk op systemen die vallen onder Basisregistraties. Momenteel ligt echter het accent op nieuwbouw WOZ. Binnen IV word je ingezet bij het onderdeel Standaard Transactie services (STS), afdeling Gegevens. STS/Gegevens is onderdeel van de IV-organisatie, die staat voor de informatievoorziening van de gehele Belastingdienst en heeft als doel de dienst optimaal te ondersteunen. Gegevens is verantwoordelijk voor de Informatie Voorziening van de uitvoeringsorganisatie CAP/Gegevens t.b.v. de klantregistraties, het inwinnen, in beheer nemen en beschikbaar stellen, bewaken en houden van de kwaliteit van gegevens en aansluitingen op het stelsel van Basis Registraties.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.

Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Java Developer

Harde eisen:

 • JAVA 8, JAVA EE (5 Jaar);
 • Testautomatisering (Cucumber ivm realisatie gluecode);
 • Scrum en SAFE;
 • Kennis van Archimate, SOA en gegevensarchitectuur;
 • DB2, XML (3 Jaar);
 • JAVA op Mainframe (3 Jaar);
 • SQL, JDBC, JPA, MQ, webservices, REST (3 Jaar).

Wensen:

 • Van onze toekomstige collega wordt verwacht dat hij/zij, als volwaardig teamlid, participeert in het Agile proces. T-shape;
 • Je ondersteunt en werkt nauw samen met de productmanager, architecten en productowners bij het realiseren en of refinen van de features en userstories zodat deze in het ontwikkelteam verder kunnen worden opgepakt;
 • Communicatief, creatief, initiatiefrijk, de wil om iets voor elkaar te krijgen;
 • Tevens is hij/zij omgevingssensitief en kent zijn/haar stakeholders (stakeholdermanagement);
 • Teamplayer gericht op samenwerking, analytisch sterk, assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een resultaats- en oplossingsgerichtementaliteit;
 • T shaped developer, Cucumber, Splunk, Java 8, JEE, Websphere, Git, Maven, XML/XSD, Angular, DB2, z/OS, SQL, automated testing (cucucmber), Specification by Example, Serenity;
 • Flexibel, voorkeur voor Nederlandssprekend of Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-19 08:36:27

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden