IT Manager | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor IT Manager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-1510
Startdatum:
01-01-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
13-11-2023 07:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving IT Manager

Als IT Manager bij POM IT ben je de spin in het web. Het is je drive om ervoor te zorgen dat alle lagen binnen Defensie blind kunnen vertrouwen op de financiele HR applicaties. Dit doe je door samen met je team de systemen waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt on top of the game’ te krijgen en te houden zodat de continuïteit van de te ondersteunen processen gewaarborgd is en blijft. Dit doe je door een gezonde balans te vinden en te behouden tusseninstandhouden wat goed is’ en `te vernieuwen wat beter kan’. Maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Je luistert goed naar je team en je stakeholders en je vertrouwt op de kennis en expertise van de informatiemanagers en de ondersteuning vanuit projecten. Je drive zorgt er daarnaast voor dat je de kennis van en ervaring met de applicaties binnen je team actief inzet om de waardeketens te versterken en te verbeteren.

Achtergrond:

POM IT is verantwoordelijk voor het Domein Personeel, Organisatie en Medische IT. De afdeling is één van dé defensieleveranciers van complete systemen, applicaties, en oplossingen voor de krijgsmacht in het betreffende domein. De afdeling is gericht op de gehele IT-cyclus van het plannen, voortbrengen, in stand houden en afstoten/uitfaseren van IT-toepassingen en -systemen voor de ondersteuning van operationele bedrijfsprocessen.

De afdeling draagt op basis van kennis van operationele gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties, hetzij t.b.v. een eigen software-ontwikkeltraject dan wel t.b.v. een extern aan te besteden ontwikkelopdracht. De afdeling voert daarnaast het systeemmanagement over alle in stand te houden informatiesystemen De afdeling levert tevens support op de door de afdeling geleverde systemen en levert (technische) assistentie bij de implementatie en vervanging van deze systemen.

Organisatie:

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie IT Manager

Harde eisen:

 • Kandidaat heeft ervaring als een leidinggevende met een slagvaardige en resultaatgerichte
  instelling. Aantoonbaar met voorbeelden uit de afgelopen 3 jaar.
 • Kandidaat weet aantoonbaar met weerstand om te gaan en verkrijgt draagvlak binnen de eigen organisatie. Aantoonbaar met voorbeelden uit de afgelopen 3 jaar.
 • HBO opleiding
 • Kandidaat beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het coachen van medewerkers en het vergroten van hun capaciteiten
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het bepalen van gestelde strategische doelen
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het duidelijk weergeven van complexe informatie weergeven, zodat hij aansluit bij een of meerdere doelgroepen.

Wensen:

 • WO opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Uitgebreide theoretische en praktische kennis van HR IT en IT van het medische domein
 • Uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-11-08 10:32:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden