ISO Coördinator | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1409
Startdatum:
01-01-2018
Verwachte einddatum:
01-07-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
20-11-2017 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Achtergrond, aard en omvang van de opdracht
In verband met tijdelijk expertise tekort zoekt DNB tijdelijke versterking van een ISO Coördinator. Deze opdracht wordt aanbesteed door gebruikmaking van het DAS ICT inhuur van DNB, overeenkomstig de Aanbestedingswet. De divisie ICT bestaat uit ongeveer 180 medewerkers, voornamelijk specialisten op het gebied van ICT, van mbo tot en met academisch niveau en van alle leeftijden. De divisie zorgt als service provider voor alle ICT gerelateerde aangelegenheden binnen DNB. Hierbij horen ook de koppelingen met internationale systemen van organisaties binnen het Europees Stelsel van Central Banken (ESCB). De Service Desk ICT (SD) is als sectie onderdeel van de afdeling Corporate services. Deze afdeling is eigenaar van alle diensten die DNB-breed worden gebruikt, zoals smartphones, laptops, Office, Outlook, SharePoint, Exchange, CRM en de servicedesk.

De sectie Servicedesk (24 fte) is verantwoordelijk voor het eerstelijns klantcontact (skilled via balie, mail en telefoon) en is daarmee de voordeur voor veel vragen en incidentmeldingen van eindgebruikers (2016: > 36000 1e lijns klantcontacten). Daarnaast is de SD als 2e lijn oplosgroep verantwoordelijk voor het oplossen van 2e- lijns-incidenten (2016: > 5000 incidenten) en het uitvoeren van changetaken (2017: > 8000 changetaken) op het gebied van workplace services (inclusief het voorraadbeheer).

De SD is tevens verantwoordelijk voor de proces coördinatie van de ISO processen Incident, Request- en Configuration Management en participeert actief in diverse ICT en klantprojecten.

Als senior coordinator Configuration- en Incident Management help je het team met coördinatoren bij het verder professionaliseren en implementeren van de ISO processen binnen de sectie SD. Je bent hoofdzakelijk gericht op het ontwikkelen van nieuwe rapportages, het continue verbeteren van bestaande processen en rapportages, het implementeren van nieuwe ISO processen binnen het team (zoals bijvoorbeeld Request Management) en het coachen ‘on the job’ van collega’s. Je helpt het team waar mogelijk om zelf te verbeteren en geeft richting aan veranderingen. Waar nodig ondersteun je bij de dagelijkse werkzaamheden van het team en het behalen van de gestelde kwaliteitsdoelstellingen. Je ondersteunt en vervangt waar nodig en in overleg de senior van de groep Proces coördinatie (3 fte) en participeert indien nodig in ICT en of klantprojecten namens  de groep Proces coördinatoren.

Overeenkomst
Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten met één opdrachtnemer. De model overeenkomst is definitief vastgesteld in de instellingsfase van het DAS, en deze wordt per opdracht verder op maat gemaakt na voorlopige gunning. Alle daarin opgenomen voorwaarden zijn onverkort van toepassing voor onderhavige opdracht, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.
De overeenkomst zal worden gesloten voor de periode van 1 januari 2018 tot en met 1 juli 2018, waarbij DNB de optie heeft om de overeenkomst eenzijdig te verlengen met periodes van maximaal drie maanden, met een maximum van twaalf maanden.

Functie eisen

– De kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
– De kandidaat beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal.
– De kandidaat beschikt over 3 jaar relevante werkervering als ISO coordinator bij een organisatie met minimaal 1500 medewerkers (eis) op het gebied van Incident-, Configuration- of Request Management.
– De kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding informatica (of vergelijkbaar).
– De kandidaat beschikt over relevante werkervaring op het gebied van Incident- Configuration- en of Request Management:
– De kandidaat is gecertificeerd Prince2 foundation, PBMOK of vergelijkbaar.
– De kandidaat heeft ervaring met het implementeren van ISO processen.
– De kandidaat is ITIL Foundation of ISO 20000 Foundation gecertificeerd.
– De kandidaat heeft ervaring met projectmatig werken.
– De kandidaat beschikt over de volgende competenties: Accuratesse; Authenciteit; Communicatie; Initiërend; Klantgerichtheid; Helicopterview; Resultaatgerichtheid; Teamgericht leiderschap.
– De kandidaat is minimaal 32 uur per weerk beschikbaar.
– De kandidaat is beschikbaar vanaf 1 januari 2018 (of zoveel later als dat de screening uitgevoerd is/de VOG in bezit van DNB is gesteld) tot en met 1 juli 2018.
– De kandidaat is beschikbaar voor een gesprek bij DNB te Amsterdam op 4 december 2017.

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-11-07 10:14:09

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden