IPM projectmanager | Amsterdam

Sorry, deze opdracht voor IPM projectmanager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2023-1412
Startdatum:
13-11-2023
Verwachte einddatum:
11-11-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
30-10-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving IPM projectmanager

Wij zijn namens onze klant op zoek naar een IPM projectmanager op basis van 36 uur.

In reeds opgestarte en op termijn nieuw op te starten (middel)grote en complexe projecten geeft de ervaren projectmanager samen met het team invulling aan de voortgang, kwaliteitsbeheersing en de uitvoering van het werk over het gehele traject van de planvorming, de ontwerpvoorbereiding tot en met de oplevering en nazorg. De projectmanager neemt verantwoordelijkheid voor de organisatie van het project en werkt met het Integraal Projectmanagementmodel (IPM). Onder aansturing van de projectmanager werkt het multidisciplinaire team integraal (het team bestaat uit een omgevingsmanager, contractmanager, technisch manager en een manager projectbeheersing). De projectmanager kan van niets naar een realiseerbaar project toewerken en faciliteert de samenwerking in het team. Hierbij voert de projectmanager de regie op de samenwerking en spreekt de scope af met de opdrachtgever. Met de gedegen achtergrond en veelzijdige ervaring in het vak coacht de projectmanager de mensen in het projectteam in hun professionele ontwikkeling.

Achtergrond:
Onze klant zoekt, voor reeds opgestarte en nieuw op te starten (middel)grote en complexe multidisciplinaire projecten, een ervaren IPM projectmanager om de voortgang te continueren en de gewenste opgave te realiseren. De wens is een situatie, waarbij de kandidaat na 12 maanden in (vaste) dienst van onze klant treedt. 

Jij komt te werken binnen de afdeling projecten team projectmanagement. Binnen dit team zijn in totaal 20 projectmanagers werkzaam. Je gaat werken aan verschillende projecten en zal verschillende projectteams gaan ondersteunen.

Eisen en wensen voor de functie IPM projectmanager

Harde eisen:

  • In bezit van een relevant HBO of WO diploma;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager bij water-gerelateerde integrale en multidisciplinaire projecten (Drinkwater, afvalwater, sluizen,bruggen, dijken, etc.);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Competenties: verbinden; Duidelijk communiceren; Leiderschap; Innovatief; Planmatig; Stressbestendig; Analytisch.

Wensen:

  • Ervaring in of namens een ambtelijke, politiek gedreven organisatie zoals een waterschap, een gemeente, de rijksoverheid of een provinciale overheid (20 punten)(0 tot 1 jaar, 1 t/m 2 jaar, 3 tot 5 jaar, 5 + jaar);
  • Aantoonbare ervaring met het werken aan projecten als projectmanager in de drinkwatersector of binnen een waterschap (15 punten)(0 tot 1 jaar, 1 t/m 2 jaar, 3 tot 5 jaar, 5 + jaar);
  • Ervaring met het werken in IPM-teams (30 punten)(0 tot 1 jaar, 1 t/m 2 jaar, 3 tot 5 jaar, 5 + jaar);
  • Aantoonbare ervaring met het coachen van medewerkers (10 punten);
  • Kandidaat heeft de intentie om na de inhuurperiode (12 maanden) in dienst te treden bij de klant. De klant hecht veel waarde aan het opleiden en investeren in kennis van de mensen. Gaan zowel kandidaat als leverancier hiermee akkoord? (zie ook artikel 27.2 van de Algemene Inkoopvoorwaarden Inhuur personeel en werving en selectie) (25 punten).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 6 november 2023 – 13.00 uur – 17.00 uur. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-17 10:03:20

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden