Intergraal projectplanner (Roadmap Planner) | Amersfoort

Sorry, deze opdracht voor Intergraal projectplanner (Roadmap Planner) is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amersfoort
Aanvraagnummer:
A2024-727
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-07-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
13-05-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Intergraal projectplanner (Roadmap Planner)

Ben jij een ervaren projectplanner die het als de ultieme uitdaging ziet om vanuit een grote hoeveelheid complexe informatie een betrouwbare integrale planning op te stellen. En ben je op zoek naar een bedrijf waar je aan de slag kunt met tenders en projecten in verschillende disciplines van uitvoering, instandhouding tot vervanging van diverse systemen?

Werkzaamheden:
Binnen Defensie ben je als integraal projectplanner verantwoordelijk voor het verkrijgen, analyseren, verwerken en beheren van de projectinformatie voor de door jou op te stellen integrale planning. Dit doe je voor één of meerdere projecten conform de projectstrategie. Met jouw scherpe oog stel je het kritieke pad vast, ben je scherp op conflicten en risico’s in de planning en draag je actief bij aan (beheers)oplossingen. Dit alles met als doel een robuuste planning op te zetten. Vanuit de uitvoeringsfase draag je bij aan het tijdig binnen de geldende eisen, kaders en wet- en regelgeving afronden van het project. Je werkt hierbij samen met het stafteam, de projectmanagers en betrokken specialisten.

Zo ben je in de lead als het gaat om het opstellen van een probabilistische planning/gesloten netwerkplanning die voldoet aan de contracteisen. Hierbij verwerk je informatie tot een tender- en/of projectplanning met bijbehorende rapportages inclusief analyses en scenario’s. Daarnaast lever je input t.b.v. de op te stellen ‘Work Breakdown Structure’. Het bijhouden van planningen gedurende de uitvoering en het leveren van input voor de management-, financiële- en voortgangsrapportages zijn een belangrijk onderdeel van je werk.

Daarnaast zoek je actief de samenwerking op met collega’s op, deel je jouw kennis en kunde binnen Landgebonden IT. Vanuit jouw ervaring coach je collega’s, leer je van elkaar om op deze manier bij te dragen aan het gezamenlijk succes van complexe integrale projecten.

De integraal planner (LAND IT) is een planner die verschillende aspecten van planning te combineert en te coördineert met als doel complexe projecten van Land IT effectief te beheren. Het integreert diverse elementen zoals doelstellingen, resources, tijdlijnen en prioriteiten in één gestructureerd plan, waardoor het makkelijker wordt om alle componenten te begrijpen en te beheren en SPO –FP 1 hierin als leidend project te voorzien van haar afhankelijkheden.

Achtergrond

Het programma FOXTROT realiseert de digitale transformatie van de krijgsmacht in het mobiele militaire domein. FOXTROT operationaliseert daarmee de ambities uit de Defensievisie 2035 langs de richting die de IT-strategie voorschrijft. FOXTROT is het krijgsmachtbrede programma dat de noodzakelijke veranderingen organiseert om Informatie Gestuurd Optreden (IGO) in het mobiele optreden mogelijk te maken. Ons concrete doel: Alle mobiele platformen altijd veilig verbonden en interoperabel met (inter)nationale partners om informatie gestuurd optreden mogelijk te maken. Connectiviteit is een essentiële randvoorwaarde voor succes en vormt het fundament voor genetwerkt optreden.

Spiral 0 is het eerste project binnen het programma Foxtrot dat tot realisatie gaat komen om het eerste bataljon van de Koninklijke Landmacht (CLAS) te moderniseren en richt zich op voertuigen van 44BTG van de 43 Gemechaniseerde Brigade. Hiervoor is een projectvoorstel goedgekeurd en binnen dit project is een integraal planner benodigd. Als Integraal planner werkt je intensief samen met de deelprojectleiders vanuit de projectorganisatie Spiral 0, de lijn en projectleiders binnen Landgeboden IT JIVC, CLAS en medewerkers van het programma Foxtrot. Het project Spiral 0 gaat Q2 2024 in uitvoering en loopt t/m 2028.

Organisatie

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Intergraal projectplanner (Roadmap Planner)

Harde-eisen

  • De kandidaat heeft een HBO-opleiding afgerond of minimaal 5 jaar werkervaring op HBO werken denkniveau;
  • De kandidaat beschikt over Prince 2 foundation;
  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring in planningsmanagement van integrale projecten;
  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met netwerkplanning technieken, tijd-weg-diagrammen en MS Project.

Wensen

  • De kandidaat heeft bij voorkeur de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica afgerond, of een vergelijkbare combinatie van opleiding en ervaring (HBO opleiding in een bedrijfskundige richting, waarbij de geïnteresseerde een hoge mate van affiniteit heeft met IT toepassingen en technologie);
  • De kandidaat heeft bij voorkeur affiniteit met JIRA;
  • De kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en inzicht in de organisatie van de complexe planning (bij voorkeur Defensie);
  • De kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met programma’s, projecten en afhankelijkheden;
  • De kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het werken in een politiekgevoelige omgeving;
  • De kandidaat is bij voorkeur in staat om diverse projectplanningen op te stellen en samen te brengen tot een. Daarmee een heldere vertaalslag te maken naar het programma, de organisatie en het project.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van 20 mei tot 24 mei 2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Offsite werken bespreekbaar: nee, min 3 dagen in de week op locatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-03 12:08:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden