Infra Test Specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Infra Test Specialist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1401
Startdatum:
16-01-2023
Verwachte einddatum:
31-05-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
02-01-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Infra Test Specialist

Wij zijn namens het Ministerie van Binnenlandse Zaken op zoek naar een Infra Test Specialist op basis van 36 uur.

De Business Unit Infa is haar infra zoveel mogelijk aan het automatiseren. Naast een ontwikkelomgeving werken we toe naar een professionele en bij voorkeur geautomatiseerde test- en acceptatieomgeving, opdat we kwaliteit kunnen blijven borgen. We zoeken collega’s die ons kunnen helpen om met name deze test- en acceptatie omgeving te realiseren. Van de testers wordt verwacht dat zij op basis van een testplan, een geautomatiseerde testomgeving realiseren, waarna op basis van testrapporten de leverstraat in de acceptatieomgeving kan worden geplaatst. Ook de acceptatieomgeving moet nog worden gerealiseerd alsmede de processen die daarbij horen. We verwachten van de testers dat zij kwaliteitswaarborgen, met een risk first en first time right mentality (scrum/safe, kwaliteit en beheerprocessen, testmethodieken TDD/BDD) beheersen.

Achtergrond:
SSC ICT is haar infra landschap aan het moderniseren, zodanig dat zij op een votte en adequate en vooral secure wijze robuust beheer kan blijven leveren en ook op de toekomst is voorbereid.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Infra Test Specialist

Harde eisen:

 • ITIL certificaat behaald;
 • Aantoonbaar ervaring in het opzetten van testomgevingen, testplannen, procesmanagement, testrapporten bij bij voorkeur dit te automatiseren alsmee het inrichten van een acceptatie omgeving op de cv (4 Jaar);
 • Ervaring en expertice testmethodieken TDD/BDD (4 Jaar);
 • Ervaring in programmeren python (4 Jaar).

Wensen:

 • Competenties: -Analyse & Oordeelsvorming; -Autonomie; – Besluitvaardigheid; -Leiding geven; -Netwerken; -Omgevingssentiviteit; -Overtuigingskracht; – Plannen en organiseren; -Resultaatgerichtheid; -Risicobereidheid;
 • Technisch infra hosting (VM en Kubernetes) en netwerktopologie, CI/CD, VMware, Jenkins, terraform;
 • Scripting/programmeertalen: ansible, bash;
 • Kennis van IT Infrastructuur;
 • Kennis van security vraagstukken;
 • Je kunt plannen en organiseren, innovatief handelen en je bent resultaatgericht;
 • Out of the box kunnen zoeken en denken;
 • Netwerkvaardigheden; Bestuurlijke sensitiviteit, strategisch werk- en denkniveau, gevraagd en ongevraagd op tactische wijze kunnen adviseren, zwaar inhoudelijk onderlegd op het gebied van infra zoals automatisering/pipelines, architectuur, storage database en servers.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 6 januari tussen 9:00-15:00. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-29 14:57:51

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden