Informatiebeveiliging & Privacy specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1334
Startdatum:
19-12-2022
Verwachte einddatum:
18-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Informatiebeveiliging & Privacy specialist

Wij zijn namens Rijksvastgoedbedrijf op zoek naar een Informatiebeveiliging & Privacy specialist op basis van 36 uur.

De directie Portefeuillestrategie & Portefeuillemanagement (P&P) van het Rijksvastgoedbedrijf is per direct op zoek naar een enthousiaste deskundige die een aanvulling vormt op het aanwezige IB&P team met zijn kennis en ervaring. Kennis van methoden, standaarden, normen, wet-en regelgeving en best practices is hierbij essentieel. IB&P is een continu (verbeter)proces. Het kent vele facetten op organisatie, proces, logisch- en technisch niveau. Een security officer is in staat voor IB&P de samenhang, het belang en de impact voor de bedrijfsdoelen van deze facetten te bepalen en dit voor de business stakeholders inzichtelijk te maken.

Project:
Samen met de CISO RVB welke onderdeel is van het deelstelsel IB&P geef je invulling aan het realiseren van het beleid en de strategie voor informatiebeveiliging en privacy. Hierbij zorg je als team voor het waarborgen van informatiebeveiliging, privacy, risicomanagement en compliance binnen het RVB.

Organisatie:
Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) maakt integraal deel uit van de Rijksoverheid en valt onder het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het RVB is verantwoordelijk voorhet beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.

Sinds 1 februari 2021 is de volledige i-functie van het RVB ondergebracht bij de directie Portefeuillestrategie & Portefeuillemanagement (P&P). P&P verbindt departementen, beleidsmakers, vastgoedhoudende diensten, medeoverheden en maatschappelijke organisaties met het RVB op strategisch niveau. De vastgoedportefeuille van het RVB is daarbij leidend. De i-functie bestaat uit de afdelingen Informatievoorziening en het CIO-Office en staat onder leiding van de CIO.

De opdracht is hiërarchisch gepositioneerd onder het hoofd van het CIO-Office. Het werk wordt uitgevoerd binnen het IB&P-deelstelsel/team. Het CIO-Office bestaat naast Informatiebeveiliging & Privacy (IB&P) uit de deelstelsels Enterprise Architectuur, Informatiehuishouding, Life Cycle Management, Data Management en Project Portfolio Management, waarmee contacten en samenwerking mogelijk is. Daarnaast zijn de contacten met de directies die zich bezighouden met de primaire taak van het RVB het bouwen, verbouwen en onderhouden van het Rijksvastgoed van groot belang.

Eisen en wensen voor de functie Informatiebeveiliging & Privacy specialist

Harde eisen:

  • De kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding (juridisch / bedrijfskunde / informatievoorziening of vergelijkbaar) en / ofminimaal HBO werk- en denkniveau. Het HBO werk- en denkniveau dient te blijken uit de gevraagde ervaring in eisen 2 en 3;
  • De kandidaat beschikt over minimaal 1 certificering op het gebied van informatiebeveiliging (zoals CISSP, CISM of CRISC);
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van advies en toetsing van informatiebeveiliging (waaronder ervaring binnen de overheid en/of de rijksoverheid);
  • Kandidaat beschikt over toegepaste kennis van ISO 27001 en/of BIO;
  • Kandidaat is bereid mee te werken aan een veiligheidsonderzoek AIVD niveau B;

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van ISO 27001/ Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) (Max 30 pt);
  • Mate waarin de kandidaat over competenties en adviesvaardigheden beschikt met betrekking tot informatiebeveiliging (Max 30 pt);
  • Mate van ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever (Max 20 pt).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-14 07:58:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden