Informatieanalyse – JIO T23-060 | Veenhuizen

Sorry, deze opdracht voor Informatieanalyse – JIO T23-060 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Veenhuizen
Aanvraagnummer:
A2024-857
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
23-05-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Informatieanalyse – JIO T23-060

Opdrachtomschrijving
Voor het DevOps-team van DV&O (Dienst Vervoer en Ondersteuning) in Veenhuizen zoeken wij een ervaren Informatieanalist. De analist vervult op inhoudelijk vlak een spilfunctie. Je zult nauw samenwerken met je collega informatieanalist en onderling de taken verdelen. De informatieanalist zal de gewenste situatie beschrijven in epics en user story’s, op basis waarvan het team de programmatuur realiseert. Je bent in staat om complexe materie eigen te maken. Je staat stevig in je schoenen in de samenwerking met verschillende stakeholders; je collega’s kunnen op je leunen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de Drife-keten. Binnen de Drife-keten worden voor de Dienst Vervoer & Ondersteuning de aanvragen voor de verschillende diensten vanaf aanvraag tot en met planning en uitvoering afgehandeld. Naast onderhoud aan en doorontwikkeling van de bestaande oplossingen staan we ook op het punt om delen van de applicatieketen te vernieuwen.Taken zijn:
– Afstemmen met stakeholders.
– Opstellen requirements
– Vaststellen en uitwerken user stories
– Opstellen use cases
– Ondersteuning productowner
– Beheer backlog / Jira

Achtergrond
Je werkt in het DevOps-team in Veenhuizen vlak bij de klant. Dat betekent dat je bij alle fases van ontwikkeling betrokken bent. Van de vraag van de klant tot eerste idee tot realisatie. Je werkt in korte cycli volgens de scrum-/agile-aanpak. Zo ben je continu bezig om mooie oplossingen voor onze klanten zo optimaal mogelijk te realiseren.Als echte teamplayer ben jij er trots op om samen met je collega’s te zorgen dat de bedachte oplossingen ook duurzaam in de operatie worden verankerd. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het resultaat. Je kijkt dan ook niet alleen vanuit je eigen referentiekader naar de vraagstelling van de klant, maar ook vanuit andere disciplines, zoals de ontwikkelaar functioneel beheerder, testautomatiseerder, tester en applicatiebeheerder. Ook ben je een mentor voor de junior developers en ben je een sparring partner voor alle teamleden.Complexe business- en ICT-vraagstukken, daar zet jij je tanden in. Je stimuleert innovatie, optimalisatie en versimpeling. Als ervaren informatieanalist sta je voor jouw mening en challenge je andere betrokkenen binnen het project waaraan je werkt. Natuurlijk volg je zelf ook actief ontwikkelingen en trends op jouw vakgebied. Jouw kennis deel je actief met stakeholders binnen het project. Werkzaamheden vinden in principe plaats in Veenhuizen, maar deels thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden.

Organisatie
De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Informatieanalyse – JIO T23-060

Harde-eisen

 • Je hebt een opleiding of certificering op dit kennisgebied of aantoonbare kennis.
 • Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau
 • Meerjarige ervaring met werken in een iteratieve aanpak gebaseerd op Agile (3 jaar)

Wensen

 • Ervaring met Jira en Confluence is een pre.
 • Ervaring met het opstellen van use cases.
 • Je bent klant- en resultaatgericht, analytisch sterk en omgevingsbewust.
 • Je bent politiekbestuurlijk-sensitief.
 • Je bent communicatief sterk in het Nederlands (zowel in woord als schrift), kunt goed samenwerken en zorgt voor tijdige afstemming met collega’s over de voortgang en onderlinge samenhang van de op te leveren resultaten.
 • Je hebt een heldere aanpak voor ogen en kunt een realistische inschatting maken van benodigde tijd, middelen en capaciteit.
 • Je houdt je eigen vakkennis bij, maakt je nieuwe onderwerpen snel eigen en leert van je eigen ervaringen en van collega’s.

Competenties

 • analyseren
 • creativiteit
 • netwerken
 • omgevingsbewustzijn
 • organisatiesensitiviteit
 • overtuigingskracht
 • plannen en organiseren

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-21 07:20:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden