Informatieanalist document- en zaaksystemen | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Informatieanalist document- en zaaksystemen is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1101
Startdatum:
01-09-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-08-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Informatieanalist document- en zaaksystemen

Wij zijn namens het ACM op zoek naar een Informatieanalist document- en zaaksystemen op basis van 36 uur.

Als informatieanalist binnen het programma open op orde adviseer je de ACM organisatie over de vertaling van de functionele vragen van de ACM op het gebied van haar informatiehuishouding naar het aanbieden van oplossingen voor een juiste informatievoorziening. Specifiek ga je aan de slag met het leveren van een bijdrage voor de verwerving (en implementatie) van een nieuwe oplossing / oplossingen voor document- en zaakbeheer, recordsmanagement en samenwerken bij de ACM. Het huidige systeem wordt eind 2024 uit gebruik genomen. Als informatieanalist voer je eerst een grondige analyse uit en op basis daarvan probeer je de informatiestroom te optimaliseren en te automatiseren. Je identificeert mogelijkheden tot procesverbetering en brengt daarover advies uit. Ook luister je naar de verzoeken van de gebruikers en stakeholders en houd je rekening met de informatiebehoeften van de verschillende afdelingen. Je vertaalt dit naar een gedragen ontwerp. Je werkt hierbij nauw samen met het projectteam, gebruikers en stakeholders zoals DIV, ICT-beheer en CIO-office.

Achtergrond:
Als analist kom je te werken in een projectteam. Het project maakt onderdeel uit van het programma Open op Orde ACM. Het programma heeft als doelstelling het onderzoeken, ontwikkelen, implementeren en borgen van verbeteringen in de ACM-informatiehuishouding, ten behoeve van de missie van de ACM: markten goed laten werken voor mensen en bedrijven. Ten behoeve van de integrale uitvoer van het programma werk je nauw samen met de verschillende gesprekpartners binnen de Toezichtsdirecties van de ACM. Ook zal je korte lijntjes hebben met functionele en technische beheerders binnen de ACM. Vanuit jouw rol breng je voor de verschillende vraagstukken met betrekking tot informatiehuishouding functionele en technische eisen en wensen in kaart. Dit doe je samen met de verschillende projectleiders binnen het programma. Tot slot voer je de regie op de automatisering van stappen in gestandaardiseerde werkprocessen en op de interoperabiliteit van de kernsystemen van de ACM. Samenwerking is binnen dit programma de sleutel tot een succesvolle uitrol.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie Informatieanalist document- en zaaksystemen

Harde eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO-bachelor opleiding, bij voorkeur een relevante opleiding op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld HBO bachelor Bedrijfskundige Informatica);
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Informatie analist ( 3 jr ).

Wensen:

  • Werkervaring binnen uitvoeringsorganisaties is een Pre. Je kunt je snel aanpassen aan wisselende omgevingen. Je kunt goed met mensen omgaan, je bent tactisch en overtuigend. Je bent representatief, betrouwbaar, resultaatgericht, zelfstandig en flexibel. Je kunt goed luisteren en je kunt je schriftelijk mondeling goed uitspreken;
  • Kennis en ervaring met het verzorgen van analyses op het gebied van DMS / Zaaksysteem. Kennis van de vigerende wet- en regelgeving zoals de AVG, Archiefwet en de Woo. Kennis en ervaring van metadata zoals het MDTO. Kennis en ervaring met de migratie van dossiers en documenten;
  • Kennis en ervaring met het verzorgen van analyses op het gebied van DMS / Zaaksysteem. Kennis van de vigerende wet- en regelgeving zoals de AVG, Archiefwet en de Woo. Kennis en ervaring van metadata zoals het MDTO. Kennis en ervaring met de migratie van dossiers en documenten.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-01 11:56:39

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden