Informatie Analist | Groningen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2022-0134
Startdatum:
07-02-2022
Verwachte einddatum:
06-08-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
01-02-2022 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de organisatie Nationaal Coördinator Groningen (ministerie BZK) op zoek naar een Informatie Analist op basis van 36 uur per week. 

Opdrachtomschrijving:
Binnen de Rijksoverheid draait een programma ”Open op orde”, het ministerie BZK heeft hieruit het programma “BZK transparant” gedestilleerd. NCG sluit hierbij aan met het project “Archiefbeheer NCG”. Dit NCG project heeft tot doel om de diverse archiveringssituaties binnen de organisatie in kaart te brengen en te analyseren op gebruik. Tegelijkertijd wordt de gewenste situatie voor NCG geschetst. In de tweede fase gaat de migratie van de huidige situatie naar de gewenste situatie plaatsvinden. De opdracht voor de Informatie Analist heeft betrekking op het in kaart brengen van de huidige archiveringssituaties en het analyseren van het huidige gebruik hiervan.

Jouw verantwoordelijkheden als Informatie Analist:
Als Informatie Analist binnen het projectteam ga je analyses maken van de vastgelegde informatie in de systemen waarin een archieffunctie is ondergebracht, inclusief het door NCG gebruikte DMS DoMuS. Tevens zal het gebruik van een aantal andere archief locaties in kaart moeten worden gebracht. Je brengt je heldere analyses in de projectgroep in. Binnen NCG is binnen het DIV-team (Documentaire Informatie Voorziening) veel kennis aanwezig om met inhoudelijke vragen terecht te kunnen. We verwachten een actieve rol van je waarin je meedenkt en je visie geeft op de analyses die gedaan moeten worden.

Gevraagd:

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over WO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevant diploma;
 • Ervaring met DMS oplossingen en andere archiveringsoplossingen is een pré;
 • Ervaring met het analyseren van deze DMS oplossingen in een dynamische omgeving vanuit behoefte, eisen & wensen naar oplossingsrichting;
 • Sterk in teamverband en goede communicatieve en analytische vaardigheden;
 • Een can-do mentaliteit en gemotiveerd om dat stapje extra te zetten voor een goed projectresultaat;
 • Op korte termijn beschikbaar;
 • Het is een pré als de kandidaat ervaring en kennis heeft binnen de versterkingsoperatie en bekend is met de organisatie, de processen en het IT-landschap va de opdrachtgever.

Opdrachtgever:
In Groningen moet iedereen veilig kunnen wonen, werken en naar school gaan. Daarom werkt Nationaal Coördinator Groningen (NCG) aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het gaat om preventief versterken. Zo kunnen bewoners en gebruikers het gebouw veilig verlaten bij een zware aardbeving. NCG werkt hiervoor samen met de gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en het Rijk.

De afdeling Informatievoorziening (IV) is onderdeel van de Directie Bedrijfsvoering en voert regie op exploitatie en verandering, zodat de informatievoorziening maximaal aansluit op de bedrijfswensen en de formele vereisten.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Kandidaat beschikt over minimaal WO werk- en denkniveau;
 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met analyse van DMS oplossingen in een dynamische omgeving.

Wensen:

 • Mate waarin de kandidaat in staat is te werken in teamverband;
 • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met DMS oplossingen en andere relevante systemen in vergelijkbare opdrachten Mate waarin kandidaat beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden (toetsbaar in motivatiebrief/CV en/of mogelijk gesprek);
 • Mate van ervaring/affiniteit met de versterkingsoperatie en de NCG.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-01-28 12:14:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden